Architecture I love

3 Pins28 Followers
"Aether Store": San Francisco's uber-hip neighborhood, Hayes Valley, recently added another cool store to it's shopping district: L.A.-based Aether opened in a triple-stacked shipping container building, which is offset at center to create a cantilevered glazed  lounge. The style perfectly fits the Aether brand: modern, stylish, and environmentally conscious. |  Design: Thierry Gaugain and Envelope A+D (2013)

The Shipping News: Aether in SF Opens

Cantilevered space – Aether Shop Made from Shipping Container in Hayes Valley, San Francisco – OMG i want to build this! Cantilevered space – Aether Shop Made from Shipping Container…

Copenhagen Penthouse II by Dannish architects Norm Architects. Nice use of extreme contrast between the all-white interior with the black element. Again a nice lighting sollution and clever way of reducing the impact of the tv-set by means of a hinge.

Recesss on black TV wall. 312437292870893152 Copenhagen Penthouse II by Norm Architects

Pinterest
Search