Vebjørn Nygaard

Vebjørn Nygaard

Vebjørn Nygaard
Flere idéer fra Vebjørn
Copenhague Deux av Ronan & Erwan Bouroullec för HAY är en serie bord och bänkar i ett stort antal olika storlekar och utföranden. Bordsskivans yta är tillverkad av nanolaminat som ger en extremt matt yta med en mjuk känsla. Nanolaminat är mycket lätt att rengöra, inga fingeravtryck syns på ytan och den är samtidigt extremt tålig mot värme och repor.

Copenhague Deux av Ronan & Erwan Bouroullec för HAY är en serie bord och bänkar i ett stort antal olika storlekar och utföranden. Bordsskivans yta är tillverkad av nanolaminat som ger en extremt matt yta med en mjuk känsla. Nanolaminat är mycket lätt att rengöra, inga fingeravtryck syns på ytan och den är samtidigt extremt tålig mot värme och repor.

#jacket #jeans #shoes #streetstyle #style #menstyle #manstyle #menswear #fashion #mensfashion

#jacket #jeans #shoes #streetstyle #style #menstyle #manstyle #menswear #fashion #mensfashion

Badeværelse med en smuk glasvæg monteret uden nogle synlige beslag eller skruer…

Badeværelse med en smuk glasvæg monteret uden nogle synlige beslag eller skruer…

This award-winning "Back Country House” is a stunning retreat located in the settlement of Puhoi, just north of Auckland, New Zealand. The two-storey residence plays on the uniquely New Zealand typology of the back-country hut, with a simple structure that comprises a timber frame, shed roof, terrace, and a metal-sided annex. The house comprises a single volume for living, cooking and eating, with shared open spaces, enhancing connection with each other, and to the surrounding environment.

This award-winning "Back Country House” is a stunning retreat located in the settlement of Puhoi, just north of Auckland, New Zealand. The two-storey residence plays on the uniquely New Zealand typology of the back-country hut, with a simple structure that comprises a timber frame, shed roof, terrace, and a metal-sided annex. The house comprises a single volume for living, cooking and eating, with shared open spaces, enhancing connection with each other, and to the surrounding environment.

This small wood cabin sits on the rocky coast of Norway

This small wood cabin sits on the rocky coast of Norway

New Zealand's backcountry huts inspired this breezy, open home - Curbed

New Zealand's backcountry huts inspired this breezy, open home - Curbed

homeworlddesign: Family Retreat House Inspired by New Zealands Backcountry Hutshttp://ift.tt/2wU5khd

homeworlddesign: Family Retreat House Inspired by New Zealands Backcountry Hutshttp://ift.tt/2wU5khd

HYTTE HVALER — Stein Halvorsen AS

HYTTE HVALER — Stein Halvorsen AS

Vedlikeholdsfri hytte ved sjøen - Arkitektur

Vedlikeholdsfri hytte ved sjøen - Arkitektur

Nøktern perle: Hytta ble lagt så lavt som mulig i terrenget - Aftenposten

Nøktern perle: Hytta ble lagt så lavt som mulig i terrenget - Aftenposten