Anne Sørseth

Anne Sørseth

Norway / Architecture student with a great passion for illustration, design, interior, scenography and of course architecture.
Anne Sørseth
Flere idéer fra Anne
160 Likes, 11 Comments - Jordan Harmon Fine Art (@jharmonart) on Instagram: “I think I'm gonna do more theme park ones, these little guys are cute. If I ever had a nursery for…”

160 Likes, 11 Comments - Jordan Harmon Fine Art (@jharmonart) on Instagram: “I think I'm gonna do more theme park ones, these little guys are cute. If I ever had a nursery for…”

I like the variety of stitches in this, and the imaginative choice of colors.

I like the variety of stitches in this, and the imaginative choice of colors.

Light up the stairs

Light up the stairs

COBE's Copenhagen kindergarten designed as a "village for children"

COBE's Copenhagen kindergarten designed as a "village for children"

14495481_1484948944865403_9025666398517801218_n.jpg (685×960)

14495481_1484948944865403_9025666398517801218_n.jpg (685×960)

truss stair

truss stair

Snake Ranch

Snake Ranch

House A01 by DontDIY

House A01 by DontDIY

Image 6 of 8 from gallery of New Culture Centre and Library Winning Proposal / schmidt hammer lassen architects. ground floor plan

Image 6 of 8 from gallery of New Culture Centre and Library Winning Proposal / schmidt hammer lassen architects. ground floor plan

Nest We Grow in Hokkaido, Japan 5  Japanese architectural firm Kengo Kuma and a team of students at UC Berkeley’s College of Environmental Design created 'Nest We Grow', an elaborate timber community food hub recently constructed on the island of Hokkaido.  The structure's timber frame actually mimics the vertical spatial experience of a Japanese larch forest. The team added plenty of beams for hanging fish and produce and a central tea platform with a sunken fireplace. The building is…

Nest We Grow in Hokkaido, Japan 5 Japanese architectural firm Kengo Kuma and a team of students at UC Berkeley’s College of Environmental Design created 'Nest We Grow', an elaborate timber community food hub recently constructed on the island of Hokkaido. The structure's timber frame actually mimics the vertical spatial experience of a Japanese larch forest. The team added plenty of beams for hanging fish and produce and a central tea platform with a sunken fireplace. The building is…