Torbjørn Nielssen

Torbjørn Nielssen

Torbjørn Nielssen
Flere idéer fra Torbjørn
Home Design by the Urbanist Lab

Home Design by the Urbanist Lab

This door makes use of the negative space of the shadow to create a floor treatment.  It also forms the image of wall because of the lack of impact from the surrounding glass.                                                                                                                                                      More

This door makes use of the negative space of the shadow to create a floor treatment. It also forms the image of wall because of the lack of impact from the surrounding glass. More

Dwell - Greener Grass

Dwell - Greener Grass

Get carried away with these dreamy ideas for garden rooms

Get carried away with these dreamy ideas for garden rooms

Love the color palette in here.

Love the color palette in here.

After raising the rear patio to the level of the kitchen, the team reused the original redwood decking and supplemented it with recycled pieces from other projects. Recessed planters punctuate a garden wall. Scott and Regina warm themselves by a Solus fire pit on chilly evenings.

After raising the rear patio to the level of the kitchen, the team reused the original redwood decking and supplemented it with recycled pieces from other projects. Recessed planters punctuate a garden wall. Scott and Regina warm themselves by a Solus fire pit on chilly evenings.

A Cluster of Cabins in a Former Quarry Makes a Simple Vacation Escape

A Cluster of Cabins in a Former Quarry Makes a Simple Vacation Escape

Kettle Hole House, East Hampton, N.Y.

Kettle Hole House, East Hampton, N.Y.

Till House by WMR Architects Location: #Chile by _archidesignhome_

Till House by WMR Architects Location: #Chile by _archidesignhome_

Ralph Coburn | 1952

Ralph Coburn | 1952