More ideas from Tony
CLIO Image Awards 2014 | Winners : Design - Store Opening of RRL Omotesando in Tokyo, Japan /

Far fetched idea but I like the full height industrial windows. These could cover up any existing scars left by dryvit

St. Ives

St. Ives

mesh panel to treads and riser detail. nice stringer also

Perhaps something like this on the stair case leading to the upper living room, where the weird flower planter thing is?

The Brain is a 14,280 cubic-foot cinematic laboratory where the client, a filmmaker, can work out ideas. Physically, that neighborhood birthplace of invention, the garage, provides the conceptual model.

A project by Tom Kundig from Seattle-based studio Olson Kundig Architects, The Brain is a striking cinematic laboratory designed for a filmmaker. The cubic-foot building is made of glass and cast-in-place concrete, and features interior.

Compound House | MARCH studio

Compound House | MARCH studio