This Reno Feels Light and Bright Despite Being Hemmed in on All Sides

This Reno Feels Light and Bright Despite Being Hemmed in on All Sides

The Burnley Residential Renovation created an open plan living area which connected with the back yard on a typical inner city single fronted site.

Architects: Pascal Flammer Architekten Location: Balsthal, Switzerland Year: 2013 Photographs: Ioana Marinescu Ioana Marinescu- LOVE these windows and making the most of such a fantastic view!

Furnished with vintage Eames chairs, a second-hand sofa, and pendants and tables designed by Nathalie, the space is kept purposefully casual. She painstakingly mixed and tested the paint for the mustard-yellow walls herself—15 times—to match the hue of a Kvadrat textile.

A Creative Dreamworld Complete With Neon Rooms and a Tropical Garden

Furnished with vintage Eames chairs, a second-hand sofa, and pendants and tables designed by Nathalie, the space is kept purposefully casual. She painstakingly mixed and tested the paint for the musta (Mix Colors Yellow)

Pinterest
Search