Roar Henden
More ideas from Roar
Skreddersøm av garasjeport og dør til boligen

Bilderesultat for leddport glass tre

Das Design Competition 2015 | Residential Honorable Mention - Fieldwork - West Hills Residence

Located in the West Hills above downtown Portland, the project consisted of renovating an existing indoor swimming pool room and transforming an unfinished basement utility and storage area into a wine cellar and changing room.

ok this is just different.. and kind of cool.  The Tangga House, a contemporary interpretation of a traditional courtyard house in Singapore with a #swimmingpool, transparent both from the outside and from the inside.

A classic element in several homes designed by Guz Architects in Singapore. The basement window is also the pool wall. It lets in light and creates a stunning visual backdrop. This is the Tangga house. Photo by Patrick Bingham Hall.