Rannveig Landrø

Rannveig Landrø

Rannveig Landrø
More ideas from Rannveig
IQ Specialist Works designed and installed a glass link between a traditional cottage and new conservatory to merge the old with the new.

Green barn is a structural glass link between a traditional cottage and new glazed conservatory, which includes solar control coatings. This is an IQ Glass project, and was installed by IQ Specialist Works.

RRA_Ål-28©Søren_Harder_Nielsen.jpg

Built by Reiulf Ramstad Arkitekter in Ål, Norway with date Images by Søren Harder Nielsen. This all-year cabin is located in the mountains above the village Ål, amidst cross-country ski tracks in winter and h.

Split View Mountain Lodge — Minimalissimo

Reiulf Ramstad Arkitekter have designed the Split View Mountain Lodge, a private holiday home located in Havsdalen, Norway. ©Søren Harder Nielsen - window box seat with a view!

Reiulf Ramstad Arkitekter

Built by Reiulf Ramstad Arkitekter in Ål, Norway with date Images by Søren Harder Nielsen. This all-year cabin is located in the mountains above the village Ål, amidst cross-country ski tracks in winter and h.