Preben Nøkleby

Preben Nøkleby

Preben Nøkleby
More ideas from Preben
Firm: Design Blitz. Project: Comcast. Location: Sunnyvale, California. Standout: Angles are writ large and small, from the canopies sheltering break-out areas to the pyramids on...

creating spaces with ceiling and wall partition Firm: Design Blitz. Standout: Angles are writ large and small, from the canopies sheltering break-out areas to the pyramids on.

How clever ... and stylish! Sliding timber screens of solid and perforated slats open up spaces...

How clever . Sliding timber screens of solid and perforated slats open up spaces or conceal the kitchen from the living area in this small apartment by Sydney-based Koichi Takada Archit

→Do you live Small Cool in a home under 1000 square feet? Enter today!We're one week into our annual big event that is all about small homes. Readers from around the globe who are proud of how they fit larger-than-life style into compact spaces send us photos of their homes along with their tips on the good life lived in less square footage. Here's a sampling of knockout entries we posted this past week...

The Chic Technique: Basement with blond wood - white - black/ebony ~ stairwell 'wall' and wood finish on inner planes for kitchen pass-through

Leninskiy on Behance

homedesigning: Three Apartments with Extra Special Lighting Schemes (via Three Apartments with Extra Special Lighting Schemes)

wooden-slats-divider-partition

Wooden screens are often found in the backyard, mainly used as privacy screens. But they can also look great in the home, when used as room dividers.

tumblr n1pnlzo1NN1rqeb09o1 1280 70 Inspirational Workspaces Offices | Part 21

bureau office work space rangements étagères small space petits espaces black and white office with white magazine files, filing cabinet, stump stool, and Eames desk chair // office storage ideas

Berschneider + Berschneider, Architekten BDA + Innenarchitekten, Neumarkt: Wohnhaus W (2009), Neumarkt i.d.OPf.

Wooden slats as bannister. Wohnhaus W. by Berschneider+Berschneider Architekten. lovely wood detail to allow light to transfer through into the lower staircase What a simple yet amazing way to treat a stairway!