Seamless Rib Top fra vores seamless-kollektion er fremstillet med maksimal fokus på den gode komfort. Det viser sig blandt andet ved, at sportstoppen er udviklet i en meget strækbar kvalitet og har en tætsiddende pasform, der tilpasser sig kroppen – uanset kropstype. Materialet er desuden slidstærkt og holder formen, selv efter mange vaske.Sportstoppen er perfekt til sportslige aktiviteter – men også til hjemlig hygge. På ryggen af toppen krydser stropper hinanden, som giver et smart og sporty look. Samtidig er det medvirkende til at sikre den høje komfort, der er kendetegnende ved vores seamless-kollektion. Seamless Lace top er perfekt til aktiviteter såsom yoga, pilates, spinning og styrkeløft, hvor der er behov for let støtte og en høj grad af bevægelsesfrihed.Kvalitet: 82% Recycled Pol Yoga, Ribe, Pilates, Black, Rib Top, Sporty Look, Black Tops, Lace Top, Yoga Pilates
Save
Product sold by
purelime.dk

Seamless Rib Top - Black - L/XL

Product details
Seamless Rib Top fra vores seamless-kollektion er fremstillet med maksimal fokus på den gode komfort. Det viser sig blandt andet ved, at sportstoppen er udviklet i en meget strækbar kvalitet og har en tætsiddende pasform, der tilpasser sig kroppen – uanset kropstype. Materialet er desuden slidstærkt og holder formen, selv efter mange vaske.
Sportstoppen er perfekt til sportslige aktiviteter – men også til hjemlig hygge. På ryggen af toppen krydser stropper hinanden, som giver et smart og sporty look. Samtidig er det medvirkende til at sikre den høje komfort, der er kendetegnende ved vores seamless-kollektion.
Seamless Lace top er perfekt til aktiviteter såsom yoga, pilates, spinning og styrkeløft, hvor der er behov for let støtte og en høj grad af bevægelsesfrihed.
Kvalitet: 82% Recycled Polyamide, 12% Polyamide, 6% Elastane
Ships from and sold by
purelime.com
PureLimeSport
Pure Lime
1 followers