When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Несоодветната услуга на клиентите може да биде главна точка на болка за деловните активности, бидејќи може да доведе до незадоволство на клиентите, загуба на деловна активност и оштетување на угледот на компанијата. За да се реши ова прашање во рамките на тимот, неопходно е да се преземе сеопфатен […] The post Како да се реши „несоодветната услуга за клиенти“ во тим? first appeared on TeamBuild. Innlegget Како да се реши „несоодветната услуга за клиенти“ во тим? dukket først opp på TeamBui Macedonian