M House by MAKE Architecture @make_arch . The extension sits on the propertys north side. Its zig-zag shape is a continuation (and reinterpretation) of the more traditional double hip roof of the existing house... see this home on Dwell.com  Photo: Peter Bennetts / #dwell #architecture #mebourne

The M House: A small home with a double hip roof with courtyard in Northcote, Auckland, New Zealand. Designed by MAKE Architecture Studio.

66 Incredible House Design Inspirations

66 Incredible House Design Inspirations

House D by Bevk Perovic Arhitekti in Ljubljana www.bullesconcept.com

Front view of the house: access through stairs and vegetation areas in the garden - House D by Bevk Perovic Arhitekti in Ljubljana, Slovenia. Built during the house completed by Bevk Perovic Arhitekti is situated in Ljubljana, Slovenia.

House assembly kit - digitally cut factory pieces come together to make...this.   I'm in.

\"Danish architecture firm Eentileen has built Villa Asserbo, the firm’s first digitally fabricated, sustainable, inexpensive home.\" Read more: Eentileen's Villa Asserbo is Sustainable 'Printed' House in Denmark

House at Goleen, Ireland by Níall McLaughlin Architects

Irish blue limestone dresses these four mono-pitched extensions to a rural cottage in Ireland by Niall McLaughlin Architects.

Johannes Norlander Arkitektur AB

House Morran by Johannes Norlander, Gothenburg Archipelago , Sweden "The new facade is cladded in plywood, coated in black pine tar just like the traditional way of preserving wooden boats." Snedkermester i Roskilde Tagetage Fejersen

Cerrada Reforma 108 / DCPP arquitectos

Gallery of Cerrada Reforma 108 / DCPP arquitectos - 3

mostly clad in black trapezoidal-profile steel, with cedar boards

On the shores of New Zealand’s Lake Wakatipu, architects Bronwen Kerr and Pete Ritchie designed a relaxed family home that reclines into its spectacular landscape

Lateral House is a minimalist house located in London, England, designed by Pitman Tozer.

© Nick Kane Architects: Pitman Tozer Location: Notting Hill, London, UK Architect In Charge: Jonathan Crossley Design Team: Luke Tozer, Tim Pitman,

Dentist with a View by Shift Architecture Urbanism I Like Architecture

No gutters - and gravel rainwater catchment at base - only challenge = getting i into the RW tank. Dutch studio Shift has converted a suburban house in the south of the Netherlands and turned it into a dental surgery with a new zinc-clad wing

Residential Architecture, Contemporary Architecture, Architecture Design, Town House, Rural House, House Floor Plans, Small Houses, Family Houses, Exterior Design