Utforsk disse og flere idéer!

♂ Wild life photography bears family

♂ Wild life photography bears family

Tag... you're it!

Tag... you're it!

..
geleiras polares -  Google

geleiras polares - Google

Sitten and thanked

Sitten and thanked

Baby bears mom is not amused, but he is

Baby bears mom is not amused, but he is

Young polar bear with mom watching

Young polar bear with mom watching

Niedźwiedź brunatny– gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych. Zamieszkuje Azję, Europę Północną i Amerykę Północną.Sierść niedźwiedzia brunatnego ma barwę ciemnobrązową, choć niektóre jego podgatunki mogą mieć futro jaśniejsze. W pozycji wyprostowanej Ursus arctos mierzy – w zależności od płci – od 1,8 m do 3 m. Masa ciała poszczególnych osobników waha się między 200 a 780 kg.

Niedźwiedź brunatny– gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych. Zamieszkuje Azję, Europę Północną i Amerykę Północną.Sierść niedźwiedzia brunatnego ma barwę ciemnobrązową, choć niektóre jego podgatunki mogą mieć futro jaśniejsze. W pozycji wyprostowanej Ursus arctos mierzy – w zależności od płci – od 1,8 m do 3 m. Masa ciała poszczególnych osobników waha się między 200 a 780 kg.

Que increíble foto... un oso!

Que increíble foto... un oso!

Cheeky bear !

Cheeky bear !

Pinterest
Søk