Explore Hotel Guest, A Log, and more!

Juvet Landscape Hotel - Ceremonial Room   The ceremonial room is built as a multi purpose room for the use of the hotel guests; for weddings, concerts, seminars, meditation etc. The house is built as a log house, on a concrete base, with some...

Juvet Landscape Hotel - Ceremonial Room The ceremonial room is built as a multi purpose room for the use of the hotel guests; for weddings, concerts,.

weathering in process | shingles

Texture-One of London largest and most successful roofing & Facade Cladding company in London

Imagen 6 de 17 de la galería de Centro de día y Hogar de Ancianos en Blancafort / Guillem Carrera. Fotografía de Cristina Serra Juncosa

Galería de Centro de día y Hogar de Ancianos en Blancafort / Guillem Carrera - 6

Completed in 2013 in Blancafort, Spain. Images by Cristina Serra Juncosa . Day center and home for the elderly of Blancafort. A social building necessary for the elderly of the village of Blancafort and its neighboring.

Juvet Landscape Hotel,Courtesy of JSA

Gallery of Juvet Landscape Hotel / Jensen & Skodvin Architects - 39

Gallery of Juvet Landscape Hotel / JSA - 39

TERREMOTO.LA

Visual Log of Projects / Work at Terremoto / A Landscape Office / LA + SF California

Ex Machina, dom Nathana

The Juvet Landscape Hotel is located at Valldal, near the town of Åndalsnes in north-western Norway and has been designed by Jensen & Skodvin Arkitektkontor.

fabriciomora

Juvet Landscape Hotel - Ceremonial Room The ceremonial room is built as a multi purpose room for the use of the hotel guests; for weddings, concerts,.

venice architecture biennale: british pavilion

Home Economics exhibition for the British pavilion at the Venice Biennale 2016

Forest Shadow by Tomohiro Hata and Takashi Manda

Forest Shadow / Tomohiro Hata + Takashi Manda Delicate translucent canopy: steel frame covered with a polyester mesh.

Eastwest Architecture adds charred-cedar gym to garden of east London home

Eastwest Architecture adds charred-cedar gym to garden of east London home

Eastwest Architecture has sunken a compact gym into the garden of a London home, featuring bright birch-lined interiors and a mirror wall.

Clásicos de Arquitectura: Edificio de la Asociación de Propietarios de Mill / Le Corbusier

Galería de Clásicos de Arquitectura: Edificio de la Asociación de Propietarios de Mill / Le Corbusier - 3

International Garden Festival in Montreal

Windswept ribbons and giant cocoon among installations at Quebec garden festival

A frame dangling with ribbons and a wooden tree cocoon are some of the outdoorsy installations on display at the International Garden Festival in Quebec.

Detail of the pergola at a house in Wandsworth - Níall McLaughlin Architects

Detail of the pergola at a house in Wandsworth - Níall McLaughlin Architects

Pinterest
Search