Utforsk disse og flere idéer!

Utforsk lignende emner

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 3 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 3

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 3 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 3

greenway rendering - Google Search | Representation | Pinterest

greenway rendering - Google Search | Representation | Pinterest

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 1 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 1

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 1 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 1

Agatha O | Private gardendesign in The Netherlands. Hand sketch Garden plan.

Agatha O | Private gardendesign in The Netherlands. Hand sketch Garden plan.

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 2 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 2

Kucukcekmece Menekse Deresi Rekreasyon Projesi, Kesit 2 // Kucukcekmece Menekse River Recreation Project, Section 2

fabriciomora: “ Chironne Moller (South Africa) - Next Landmark Competition 2013 ”

fabriciomora: “ Chironne Moller (South Africa) - Next Landmark Competition 2013 ”

AA LAndscape Urbanism studio work 2011-12 Active heritage-chanping-Beijing-10

AA LAndscape Urbanism studio work 2011-12 Active heritage-chanping-Beijing-10

Where The River Runs / Garden Expo 2015 on Behance:

Where The River Runs / Garden Expo 2015 on Behance:

Indian architecture firm Cadence have completed a residence in Bangalore, India, which features cast-concrete external walls decorated with perforations. Called Out of the Box, the project is situated in a residential area of Bangalore and is designed to block views of the neighbouring buildings from within. The plan is a variation on a traditional courtyard

Indian architecture firm Cadence have completed a residence in Bangalore, India, which features cast-concrete external walls decorated with perforations. Called Out of the Box, the project is situated in a residential area of Bangalore and is designed to block views of the neighbouring buildings from within. The plan is a variation on a traditional courtyard

Landscape Architects Network ile ilgili görsel sonucu

Landscape Architects Network ile ilgili görsel sonucu

Pinterest
Søk