TAOA Studio by Tao Lei Architecture Studio, China » Retail Design Blog

TAOA Studio is a minimalist interior located in Beijing, China, designed by Tao Lei Architecture Studio. An abandoned warehouse was original.

TAOA Studio is a minimalist interior located in Beijing, China, designed by Tao Lei Architecture Studio. An abandoned warehouse was originally located on the site prior to this construction. In an effort to reduce costs, the building kept a lot of the original structure. The interior is very spacious, with open partitions separating the spaces within. Wood is juxtaposed against the concrete surface in order to add natural accents to the industrialized space. (1)

Minimal Design Blog

Image 1 of 14 from gallery of TAOA Studio / Tao Lei Architect Studio. Courtesy of Tao Lei Architecture Studio

TAOA Studio by Tao Lei Architecture Studio - example of shelves and work tables.

Image 6 of 14 from gallery of TAOA Studio / Tao Lei Architect Studio. Courtesy of Tao Lei Architecture Studio

For The main spaces - we designed the "Tracking Tube” pendant - elongated cylindrical T5 iron pendants with a rustic finish, hanging from the tall ceiling by rustic iron chains, paving the roots from central socializing areas - to the more colorful and intimate corners and offices.

For The main spaces - we designed the "Tracking Tube” pendant - elongated cylindrical T5 iron pendants with a rustic finish, hanging from the tall ceiling by rustic iron chains, paving the roots from central socializing areas - to the more colorful and intimate corners and offices.

Award-winning experiential marketing agency, BeCore, moved into their new Downtown Los Angeles headquarters in 2012. Located in a great warehouse space on Mateo Street, the office houses the company’s 35 employees.    Cement floors, brick walls, and wooden beams give the space a wonderful raw quality that is perfectly suited to the warehouse nature of the office.

Office Tour: BeCore’s Downtown Los Angeles Warehouse Offices

Office Fantastic: Paul Crofts Defies Gravity at London's Fold7 | Projects | Interior Design

Office Fantastic: Paul Crofts Defies Gravity at London's Fold7

Office Pilot by Kinzo

KINZO Berlin has created an interesting office pilot project for testing out flexible environments. As you can see from the images, the project puts everything within a few steps of work areas, but still offers private retreats and collaborative space.

For The main spaces - we designed the "Tracking Tube” pendant - elongated cylindrical T5 iron pendants with a rustic finish, hanging from the tall ceiling by rustic iron chains, paving the roots from central socializing areas - to the more colorful and intimate corners and offices.

For The main spaces - we designed the "Tracking Tube” pendant - elongated cylindrical T5 iron pendants with a rustic finish, hanging from the tall ceiling by rustic iron chains, paving the roots from central socializing areas - to the more colorful and intimate corners and offices.

storage on the wall, lighting underneath

Office Tour: The Research Group Office in New Zealand

Image 10 of 18 from gallery of The Research Agency / Jose Gutierrez. Photograph by Emily Andrews

Philippe Malouin's studio Post-Office has used a minimal colour palette and custom-designed furniture to turn a warehouse into Aesop's UK head office

Aesop UK Head Office is a minimalist space located in London, England, designed by Post-Office.

AST 77 Office Apartment Tienen AST 77 Office + Apartment,Tienen   Belgium

Image 20 of 31 from gallery of Office AST 77 + Apartment / AST Photograph by Steven Massart

Civic center in St Germain en Laye / Atelier 9 portes + Philippe Harden | ArchDaily

Civic center in St Germain en Laye / Atelier 9 portes + Philippe Harden

Built by Atelier 9 portes + Philippe Harden in Saint-Germain-en-Laye, France with date Images by Clement Guillaume. The new design of the administrative center was guided by two main questions: the management of streams and organizat.

love the dual purpose of the sliding doors. KIXEYE SF 66 700x525 Inside Kixeyes San Francisco Gaming Headquarters

Office Tour: Inside Kixeye’s San Francisco Gaming Headquarters

love the dual purpose of the sliding doors. KIXEYE SF 66 700x525 Inside Kixeyes San Francisco Gaming Headquarters

Pinterest
Search