Explore High Fantasy, Fantasy Art, and more!

näcken - Sök på Google

voiceofnature: “ Illustrations from the book Nordic Creatures / Nordiska väsen by Johan Egerkrans. From top these creatures are called Askefroa, Källrå and Näcken.

modern monsters sightings | KrakenThis legendary giant sea monster is said to inhabit the coastal ...

Kraken This legendary giant sea monster is said to inhabit the coastal regions of Norway and Greenland. Sightings of Kraken have been recorded as far back as the Century and may have been.

Näcken av Johan Egerkrans

Näcken av Johan Egerkrans

Lindorm/aarteenvartijakäärme on läheistä sukua lohikäärmeelle ja sillä on vaalea, kruunua muistuttava harja. Se ei syökse tulta eikä lennä. Se voi sylkeä syövyttävää happoa. Sen lihaa syömällä ihminen voi saada taikavoimia: kyvyn nähdä tulevaisuuteen, parantaa sairauksia tai puhua lintujen ja eläinten kanssa. Käärmettä voi pitää myös vangittuna, se luo säännöllisesti nahkansa ja siinä on taikavoimia myös. Käärme asuu vanhan tammen alla, joka pysyy vihreänä talvisinkin.

Linnorm The Linnorm (or Lindworm) is a giant serpent from Norse mythology and Scandinavian folk belief, the most famous of which include Jörmangandr (the Midgard Serpent) and Fáfnir (which is slain by Sigurd in the Völsunga saga). These snake-like.

Havsman | Johan Egerkrans

Luunlodi Wawadiir has swum the waters around the Cape of the Long coast ridge for more than four hundred years.

High Fantasy, Fantasy Art, Gnomes, Campaign, Fantasy Artwork

Mythological Creatures, Fantasy Creatures, Magical Creatures, Fantasy Inspiration, Concept, Artwork, Random, Art Inspo, Drawing Ideas

Pinterest
Search