Utforsk disse og flere idéer!

MM-arquitectura — Ampliación del Centro de Investigaciones Biomédicas.  #greendesign #greenwall #designinspiration

MM-arquitectura — Ampliación del Centro de Investigaciones Biomédicas. #greendesign #greenwall #designinspiration

Croqui detalhe da fachada verde

Croqui detalhe da fachada verde

MFO Park contemporary landscape

MFO Park contemporary landscape

Wall mounted greenscreen® panels with notch cuts and no trim.    Designed by Michael Maltzan Architecture.

Wall mounted greenscreen® panels with notch cuts and no trim. Designed by Michael Maltzan Architecture.

MFO Park Zurich

MFO Park Zurich

OMNI_GW_nobackground.png

OMNI_GW_nobackground.png

MM-arquitectura, Javier Callejas Sevilla - www.javiercallejas.com · Ampliación del Centro de Investigaciones Biomédicas · Divisare

MM-arquitectura, Javier Callejas Sevilla - www.javiercallejas.com · Ampliación del Centro de Investigaciones Biomédicas · Divisare

Image0000449.jpg (625×833)

Image0000449.jpg (625×833)

goodwill headquarter thailand | May 1, 2008: The headquarters for Goodwill has been completed. The ...

goodwill headquarter thailand | May 1, 2008: The headquarters for Goodwill has been completed. The ...

Project: Lone Pine 2012, Batu Feringghi, Penang | SEKSAN DESIGN - Landscape Architecture and Planning

Project: Lone Pine 2012, Batu Feringghi, Penang | SEKSAN DESIGN - Landscape Architecture and Planning

Pinterest
Søk