Explore Modern Architecture and more!

Explore related topics

The simple language of House in Shichiku is thought to contrast with the rudeness of the old wooden structure

Oda Architect’s Office renovates Shichiku House, a 1920’s dwelling based in Kyoto

Image 23 of 32 from gallery of House in Shichiku / Shimpei Oda Architect’s Office. Photograph by shinkenchiku-sha

505bf87628ba0d2715000243_w-window-house-alphaville-architects_14.jpg (864×1280)

Image 14 of 18 from gallery of W Window House / Alphaville Architects. Photograph by Alphaville Architects

Architecture, Excellent Bedroom Area At The Massive Family Residence: Massive Family Residence in Australia Get Connected to Nature

House in Nishimikuni | arbol - mooponto

‘House in Nishimikuni’ is designed for a retired couple, proposing a new style of one storied house, which is located in the center of Osaka City.

This house in Nada, Japan designed by Fujiwarramuro Architetects, is just 680 square feet (63 square meters).  Located on a narrow lot in a downtown reside

A Tiny House in Nada, Japan

Shintaro Fujiwara and Yoshio Muro of Fujiwaramuro Architects create this incredible three floor home on a narrow plot in Nada, Kobe.

Coffey Architects CourtHouse-London

With a baby on the way, the clients desperately needed more living space and a new bedroom inside – quickly. Outside, they wanted a proper garden to replace the existing dingy courtyard at ba…

the White Cave House by Takuro Yamamoto Architects - clean lines, conctre bench and natural light.:

Pure lines and natural light, the White Cave House by Takuro Yamamoto Architects _wonder if there's a glass pane. That'd be cool and cruel

KYOTO TOWN HOUSE INTERIOR DESIGN BY ALPHAville

Kyoto Town House Interior Design By ALPHAville

「虫籠窓」(むしこまど)・・・町屋の中2階にある窓のこと

「虫籠窓」(むしこまど)・・・町屋の中2階にある窓のこと

House in Nada / Fujiwarramuro Architects House in Nada / Fujiwarramuro Architects – ArchDaily

Gallery of House in Nada / FujiwaraMuro Architects - 11

uehi house

Check out the amazing creation of Nendo - the Uehi house. The design is all about minimalism.

studio-farris-architects-stable-in-west-flanders-barn-conversion-belgium-designboom-02

studio farris architects transforms a stable in west flanders

Image 9 of 22 from gallery of Stable in West Flanders / Studio Farris Architects. Photograph by Koen Van Damme

Pinterest
Search