Pinterest

Utforsk disse og flere idéer!

Learning by doing  by Ståle Sørensen (2016) is an artwork made for Mørkved Primary School located in the Municipality of Ringsaker, Norway. The sculpture is made of a foundation in cement shaped as a question mark seen from above. On the foundation a construction of massive oak is erected. This construction function as a playground or a fortress for kids play.

Learning by doing by Ståle Sørensen (2016) is an artwork made for Mørkved Primary School located in the Municipality of Ringsaker, Norway. The sculpture is made of a foundation in cement shaped as a question mark seen from above. On the foundation a construction of massive oak is erected. This construction function as a playground or a fortress for kids play.

Learning by doing (2016) is an artwork made for Mørkved Primary School located in the Municipality of Ringsaker, Norway. The sculpture is made of a foundation in cement shaped as a question mark seen from above. On the foundation a construction of massive oak is erected. This construction function as a playground or a fortress for kids play.

Learning by doing (2016) is an artwork made for Mørkved Primary School located in the Municipality of Ringsaker, Norway. The sculpture is made of a foundation in cement shaped as a question mark seen from above. On the foundation a construction of massive oak is erected. This construction function as a playground or a fortress for kids play.

12
Endless Stair by dRMM

Endless Stair by dRMM

Dream Pavilion by IPT Architects

IPT Architects creates rib cage-like pavilion using wooden frames

Dream Pavilion by IPT Architects

‘Khor I’ Theatre Pavilion / TAAT

Gallery of 'Khor I' Theatre Pavilion / TAAT - 3

‘Khor I’ Theatre Pavilion / TAAT

Bird/Ornithological Observatory over Rio Ebro in Logroño, Spain by Manuel Fonseca Gallego

Bird/Ornithological Observatory over Rio Ebro in Logroño, Spain by Manuel Fonseca Gallego

Observatorio de aves - RSPB Rainham Marsh en Londres: la piel se ha construido mediante dos Containers Maritimos de acero corten 12 mts de largo

Observatorio de aves - RSPB Rainham Marsh en Londres: la piel se ha construido mediante dos Containers Maritimos de acero corten 12 mts de largo

Adjaye Associates - the Pop-Up House

Adjaye Associates - the Pop-Up House

Clubhouse Material: Accoya wood Year: 2009 Remy & Veenhuizen

Clubhouse Material: Accoya wood Year: 2009 Remy & Veenhuizen

2015 Forest View by Ståle Sørensen The sculpture is situated at Valle Hovin footballground in Oslo. The sculpture function as a observation tower. Forest View is made in oakwood. Inside there is a spiral-shaped staircase made in plywood.

2015 Forest View by Ståle Sørensen The sculpture is situated at Valle Hovin footballground in Oslo. The sculpture function as a observation tower. Forest View is made in oakwood. Inside there is a spiral-shaped staircase made in plywood.

A new stairway in historic Riverside Park at 73rd Street leads the visitor south to an esplanade, sport field and pier whose café plaza connection to the park is also the social activity node. Description from worldlandscapearchitect.com. I searched for this on bing.com/images

A new stairway in historic Riverside Park at 73rd Street leads the visitor south to an esplanade, sport field and pier whose café plaza connection to the park is also the social activity node. Description from worldlandscapearchitect.com. I searched for this on bing.com/images

Gallery - Quilotoa Shalalá Overlook / Jorge Javier Andrade Benítez + Javier Mera Luna + Daniel Moreno Flores - 14

Gallery of Quilotoa Shalalá Overlook / Jorge Javier Andrade Benítez + Javier Mera Luna + Daniel Moreno Flores - 14

Gallery - Quilotoa Shalalá Overlook / Jorge Javier Andrade Benítez + Javier Mera Luna + Daniel Moreno Flores - 14

Gjennomsikte / Kollaboratoriet

Gjennomsikte / Kollaboratoriet

2015 Forest Viewby Ståle Sørensen The sculpture is situated at Valle Hovin footballground in Oslo. The sculpture function as a observation tower. Forest View is made in oakwood. Inside there is a spiral-shaped staircase made in plywood.

2015 Forest Viewby Ståle Sørensen The sculpture is situated at Valle Hovin footballground in Oslo. The sculpture function as a observation tower. Forest View is made in oakwood. Inside there is a spiral-shaped staircase made in plywood.

Rye Pavilion | VARIANT

Rye Pavilion | VARIANT