Utforsk disse og flere idéer!

gjakove

gjakove

Ethnographic Museum

Ethnographic Museum

"Tavë with fried little pasta and free range chicken" is cooked in all neighboring villages of north Vlora like Panaja and Oshëtimë. Now that the highway is constructed nobody visits these villages where food is cooked simply with very genuine ingredients and still tastes like heaven. - "Tavë zogu me Makarona të tipit fidhe të skuqura në saç" traditë e fshatrave Panaja, Oshëtimë, Trevllazër e Bestrovë të Vlorës.  Karakteristikë është sallata e theshte me ullinj, qepë dhe copa portokalli dh…

"Tavë with fried little pasta and free range chicken" is cooked in all neighboring villages of north Vlora like Panaja and Oshëtimë. Now that the highway is constructed nobody visits these villages where food is cooked simply with very genuine ingredients and still tastes like heaven. - "Tavë zogu me Makarona të tipit fidhe të skuqura në saç" traditë e fshatrave Panaja, Oshëtimë, Trevllazër e Bestrovë të Vlorës. Karakteristikë është sallata e theshte me ullinj, qepë dhe copa portokalli dh…

Muzeu i Kosovës

Muzeu i Kosovës

My hometown, Prizren.

My hometown, Prizren.

Muzeu etnologjik Prishtine

Muzeu etnologjik Prishtine

Kulla e Mazrekajve

Kulla e Mazrekajve

Sphalerite var. Marmatite with Pyrrothite - Trepca mine - Mitrovica - Kosovo

Sphalerite var. Marmatite with Pyrrothite - Trepca mine - Mitrovica - Kosovo

westeastsouthnorth:  Prizren, Kosovo

westeastsouthnorth: Prizren, Kosovo

Ho Chi Minh Vietnam

Ho Chi Minh Vietnam

Pinterest
Søk