Utforsk disse og flere idéer!

Lys Bjørneøl blev brygget for første gang i år 1982. Det er en lys undergæret hvidtøl, brygget på vand, mail, humle & gær.

Lys Bjørneøl blev brygget for første gang i år 1982. Det er en lys undergæret hvidtøl, brygget på vand, mail, humle & gær.

Fanø Vestkyst er vores mest humlede øl. Den er som et frisk skumsprøjt fra den viltre Nordsø. Øllet er lyst i farven, men saftigt, kraftigt og tørt med en markant frugtig og krydret smag af aromahumle. 5,7 %  Øllen vandt i 2010 en stor smagstest af danske øl i Norge. Fanø Vestkyst opnåede endda det næsthøjeste pointtal som nogensinde er givet i en smagstest afholdt af Norsk Ølråd. Læs selv mere her

Fanø Vestkyst er vores mest humlede øl. Den er som et frisk skumsprøjt fra den viltre Nordsø. Øllet er lyst i farven, men saftigt, kraftigt og tørt med en markant frugtig og krydret smag af aromahumle. 5,7 % Øllen vandt i 2010 en stor smagstest af danske øl i Norge. Fanø Vestkyst opnåede endda det næsthøjeste pointtal som nogensinde er givet i en smagstest afholdt af Norsk Ølråd. Læs selv mere her

Honeygold | En fusionsøl af Golden Ale og Honning Ale. Der er anvendt lyse malte sammen med Leatherwood honning fra Tasmanien. Ved øl festivalen i 2004 blev ved afstemning blandt publikum valgt som det bedste øl blandt 23 danske og udenlandske øl brygget og udvalgt til kronprinsparret bryllup.  Leveret til hoffet! Alk. 7,0% vol.

Honeygold | En fusionsøl af Golden Ale og Honning Ale. Der er anvendt lyse malte sammen med Leatherwood honning fra Tasmanien. Ved øl festivalen i 2004 blev ved afstemning blandt publikum valgt som det bedste øl blandt 23 danske og udenlandske øl brygget og udvalgt til kronprinsparret bryllup. Leveret til hoffet! Alk. 7,0% vol.

VESTFYEN PILSNER / Pilsner – 4,6% vol.  Vestfyen Pilsner er en klassisk, dansk pilsner, brygget på gode råvarer. Denne øl er den perfekte ledsager til det kolde, danske frokostbord. Kendt over hele landet og et af bryggeriets absolut mest kendte varemærker.

VESTFYEN PILSNER / Pilsner – 4,6% vol. Vestfyen Pilsner er en klassisk, dansk pilsner, brygget på gode råvarer. Denne øl er den perfekte ledsager til det kolde, danske frokostbord. Kendt over hele landet og et af bryggeriets absolut mest kendte varemærker.

Smoked Porter er en klassisk porter med et strejf af røget malt. En meget elegant og afbalanceret porter velegnet til oksekød gryderetter og braiseret mad. Denne prisbelønnede øl blev oprindeligt brygget af Thomas Lindholm Lassen på de danske mesterskaber i craftbrewing.

Smoked Porter er en klassisk porter med et strejf af røget malt. En meget elegant og afbalanceret porter velegnet til oksekød gryderetter og braiseret mad. Denne prisbelønnede øl blev oprindeligt brygget af Thomas Lindholm Lassen på de danske mesterskaber i craftbrewing.

PÅSKEBRYG EKSTRA AROMATISK HUMLESMAG /    En stærk gylden øl med stor mundfylde. Den aromatiske humlesmag efterlader en lang og behagelig smagsoplevelse. Er velegnet til det danske påskebord, hvor den vil gøre sig godt til sild, eller som ledsager til kødretter.

PÅSKEBRYG EKSTRA AROMATISK HUMLESMAG / En stærk gylden øl med stor mundfylde. Den aromatiske humlesmag efterlader en lang og behagelig smagsoplevelse. Er velegnet til det danske påskebord, hvor den vil gøre sig godt til sild, eller som ledsager til kødretter.

Køge Øl

Køge Øl

Thy Pilsner er karakteristisk ved, at den smager som en Thy Pilsner altid har smagt. Med andre ord, så brygger vi vores gode pilsner med de samme gamle brygmetoder, samme kvalitetsråvarer og selvfølgelig det gode vand fra Thy - og så ikke mere.  Der er noget, der tyder på, at resultatet er i orden: 18 øl-eksperter vurderede Thy Pilsner til at være 3. bedste pilsner blandt 32 danske og udenlandske pilsner. Thy Pilsner 33 cl. har en alkoholprocent på 4,6 %.

Thy Pilsner er karakteristisk ved, at den smager som en Thy Pilsner altid har smagt. Med andre ord, så brygger vi vores gode pilsner med de samme gamle brygmetoder, samme kvalitetsråvarer og selvfølgelig det gode vand fra Thy - og så ikke mere. Der er noget, der tyder på, at resultatet er i orden: 18 øl-eksperter vurderede Thy Pilsner til at være 3. bedste pilsner blandt 32 danske og udenlandske pilsner. Thy Pilsner 33 cl. har en alkoholprocent på 4,6 %.

Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen.  En af hemmelighederne i FUR øl er det berømte Fur-vand, som er filtreret gennem lag af moler og  vulkansk aske. Derfor har vi valgt det geologiske symbol for vulkaner som mærke på vores øl. ALC. 6,2% vol.

Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen. En af hemmelighederne i FUR øl er det berømte Fur-vand, som er filtreret gennem lag af moler og vulkansk aske. Derfor har vi valgt det geologiske symbol for vulkaner som mærke på vores øl. ALC. 6,2% vol.

VESTFYEN CLASSIC / Pilsner – 4,6% vol.  Vestfyen Classic er en lidt mørkere og fyldigere øl end Vestfyen Pilsner, brygget på samme gode råvarer. Vestfyen Classic udgør dermed et godt alternativ som ledsager til det klassiske, danske frokostbord. Vestfyen Classic blev lanceret ved indgangen til 1997 og har allerede på et tidligt tidspunkt bevist sin popularitet, og er i dag en helt naturlig del af butikkernes sortiment.

VESTFYEN CLASSIC / Pilsner – 4,6% vol. Vestfyen Classic er en lidt mørkere og fyldigere øl end Vestfyen Pilsner, brygget på samme gode råvarer. Vestfyen Classic udgør dermed et godt alternativ som ledsager til det klassiske, danske frokostbord. Vestfyen Classic blev lanceret ved indgangen til 1997 og har allerede på et tidligt tidspunkt bevist sin popularitet, og er i dag en helt naturlig del af butikkernes sortiment.

Pinterest
Søk