Pinterest
C.F. Møller Architects, Mark Hadden · Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre

C.F. Møller Architects, Mark Hadden · Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre

Lodalen train station renovation into office space by Various Architects Oslo, Norway. Old vs. New vs. Old. Scandinavian Architecture. /   Lodalen togstasjon renovering av kontorlokaler av ulike arkitekturer Oslo, Norge. Gamle vs Ny vs Gamle. Skandinavisk arkitektur.

Lodalen train station renovation into office space by Various Architects Oslo, Norway. Old vs. New vs. Old. Scandinavian Architecture. / Lodalen togstasjon renovering av kontorlokaler av ulike arkitekturer Oslo, Norge. Gamle vs Ny vs Gamle. Skandinavisk arkitektur.

brooklyn

15 Incredible Gingerbread Houses Inspired by Iconic ArchitectureUp

Renee of Kitchen Table Scraps, who created this edible beauty, admits that her gingerbread brownstone is “a little bit on the involved side.

Bunny Run Boat Dock by Andersson-Wise Architects

Bunny Run Boat Dock by Andersson-Wise Architects

Delordinaire, High House, house on stilts, Quebec, concrete, warming stove, natural light, Canada, steel roof, green architecture, outdoor space

High House lets you enjoy the outdoors even in the middle of winter in Quebec

On the design of the ‘High House’, the architects DELORDINAIRE, played with the limit between interior and exterior, inviting people to gather in spaces and be immersed in nature. This mountain chalet in Quebec uses an elevated stilt

Everything may not be climate-conscious in the nation's capital right now, but one building took a clear path towards mindful, green architecture.

Inside the World's Greenest, Healthiest Building

Everything may not be climate-conscious in the nation& capital right now, but one building took a clear path towards mindful, green architecture.

Village-inspired office in Jakarta is topped with living trees and a green roof | Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Village-inspired office in Jakarta is topped with living trees and a green roof

Aedas' 'unilever headquarters' opened this june in jakarta, indonesia as part of BSD green office park -- the country's first green office district.

Studio ikon.5 architects designed Healey Family Student Center, a LEED Gold adaptive reuse project for Georgetown University.

Georgetown University’s LEED Gold living room will make you wish you were a student

Studio architects designed Healey Family Student Center, a LEED Gold adaptive reuse project for Georgetown University.

A beautiful "glowing" tower designed by HA Architects in Ho Chi Minh City is clad in a perforated white metal that lets in optimal natural light for the lush vegetation that weaves throughout the interior.

Glowing see-through garden house lets plants soak up the sun

NYC-based architects beomki lee and chang kyu lee propose the 'instant city:living air-right' project for affordable housing in new york city.

Image 16 of 24 from gallery of Nanjing Hongfeng Technology Park, Building A1 / One Design. Photograph by Shen Zhonghai

Gallery of Nanjing Hongfeng Technology Park, Building A1 / One Design - 16

In what certainly could never be called a subtle move, Aussie architects Hook Turn Architecture have tacked on a massive tessellated bluestone box to the backend of a Victoria home in Brunswick East, a suburb just outside of Melbourne. Although the renovation process for the Quarry House called for retaining the original 1880s Victorian brick facade in the front, the architects decided to get playful with the back yard addition, plopping a locally-sourced bluestone cube with a gaping window…

Architects tack massive, locally-sourced bluestone box onto old Victorian Home

Aussie architects Hook Turn Architecture have recently tacked on a massive bluestone box to the backend of a Victoria home in Brunswick East, a suburb just outside of Melbourne.

Architect Ole Scheeren has unveiled plans for his first project in Europe, which will see him overhaul a 1970s office block in Frankfurt to create 200 homes

Architect Ole Scheeren has unveiled plans for his first project in Europe, which will see him overhaul a office block in Frankfurt to create 200 homes

Teeple Architects designed the Philip J. Currie Dinosaur Museum in Alberta that's built from beetle-kill pine and designed to meet LEED Silver standards.

Philip J. Currie Dinosaur Museum is sustainably built from CNC-milled beetle-kill timber

Teeple Architects designed the Philip J. Currie Dinosaur Museum in Alberta that& built from beetle-kill pine and designed to meet LEED Silver standards.

Casa de las Arenas Cambiantes, Wellfleet, MA - Ruhl Walker Architects - foto: Jane Messinger

Ruhl Walker designs eco-friendly Cape Cod beach house

This modern beach house in Cape Cod by Ruhl Walker Architects is designed to make a minimal impact on the fragile coastal ecosystem