Explore Albanian Recipes, Albanian Food, and more!

Rice Pudding (Sutlijas) on http://momwhats4dinner.com/rice-pudding/

Rice Pudding (Sutlijas

This is a traditional Albanian rice pudding, its my grandmothers recipe and its so good! The rice cooks with the milk which makes it even better in my opinion,

How to Make Turkish Rice Pudding (Sütlaç)                                                                                         More

How to Make Turkish Rice Pudding (Sütlaç)

How to Make Turkish Rice Pudding (Sütlaç) Recipe I had this at a restaurant, it is similar to Mexican Arroz en Leche, super delicious and I will be trying this recipie forthwith

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding on http://momwhats4dinner.com/slow-cooker-rice-pudding/

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding

Welcome to the Mystery of Albania: Albanian traditional food:recepies

Welcome to the Mystery of Albania: Albanian traditional food:recepies Read Recipe by cihastings

Chicken and Rice (Pule Me Oriz)

Chicken and rice, or pule me oriz is an Albanian dish that can be made with boiled chicken or roasted. I prefer the roasted method over the boiled, roasted

Përbërësit: 6 vezë 1 litër qumësht Një pakete vanilje 1/2 kg sheqer Për karamelen: 5 lugë sheqer Udhëzimet: Së pari përgatisni karamelen duke përzier mirë sheqerin deri sa të përfitoni një lëng ngjyrë kafeje të cilin do ta shpërndani nëpër tasa. Nga ana tjetër zieni qumështin në një tenxhere dhe lerëni të ftohet pak. Në një tas rrihni duke përdorur mikser vezët...Read More

Përbërësit: 6 vezë 1 litër qumësht Një pakete vanilje 1/2 kg sheqer Për karamelen: 5 lugë sheqer Udhëzimet: Së pari përgatisni karamelen duke përzier mirë sheqerin deri sa të përfitoni një lëng ngjyrë kafeje të cilin do ta shpërndani nëpër tasa. Nga ana tjetër zieni qumështin në një tenxhere dhe lerëni të ftohet pak. Në një tas rrihni duke përdorur mikser vezët...Read More

Trilece Recipe

Trilece

Shendetlie is with no doubt one of the best Albanian desserts. Many years ago, shendetlie used to be cooked only on holiday occasions. The name of this dessert echoes healt

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding on http://momwhats4dinner.com/slow-cooker-rice-pudding/

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding

I learned how to make rice pudding from my Albanian grandmother. I wrote a post about it a few years ago, but this time I made it in the slow cooker!

Pinterest
Search