Explore Gallery Gallery, Peter Zumthor, and more!

Explore related topics

Steilneset minnested - Nasjonale turistveger

The Steilneset Memorial - National Tourist Routes In Norway - Picture gallery

premio vico magistretti - living simplicity in furniture design: award ceremony and exhibition at the depadova showroom in milan, italy

premio vico magistretti - living simplicity in furniture design: award ceremony and exhibition at the depadova showroom in milan, italy

CEMENTO · FACADE Wie aus einem Stein gemeiselt, sind die Fenster und Öffnungen aus dem Beton ausgeschnitten. Diese Ausführung lässt das Gebäude noch monolithischer wirken und durch den Einsatz von Holz in den Leibungen wird die Kälte des Betons kontrastiert. Besonders in abendlicher Dämmerung großartig. Danke an Lischer Partner Architekten für dieses großartige Beispiel!

Holiday house Vitznau by Lischer Partner Architekten Planer AG; photo by Roger Frei A Swiss architectural practice Lischer Partner Architekten Planer AG

The Steilneset Memorial, Vardø, 2011

The Steilneset Memorial, Vardø, 2011 Peter Zumthor arch

Museum of Nature and Science Winning Proposal / Schwartz Besnosoff + SO Architecture

Gallery of Museum of Nature and Science Winning Proposal / Schwartz Besnosoff + SO Architecture - 5

Image 5 of 28 from gallery of Museum of Nature and Science Winning Proposal / Schwartz Besnosoff + SO Architecture. Courtesy of Schwartz Besnosoff + SO Architecture

The triangular lot was thought to be too small and unaccommodating of a new house, but Robert M. Gurney Architect proved that theory wrong with this urban house plan - a triangular, compact home design with tons of character.

Triangular House with Bridge to Office Loft Overhead

Komai Residence by Robert M. Gurney Architect 1 When Strict Regulations Are a Blessing in Disguise: Komai Residence

topographie-des-terrors-the-three-concrete....The intention of taking care of this area led to an architectural competition in 1992, in order to design a permanent museum and documentation center. Architect Peter Zumthor won, his submission calling for an extended three-story building with a framework consisting of concrete rods. Subsequent design and first construction of the core concrete structures began but soon stopped due to funding problems.

Zumthor’s Topographie des Terrors (1993-2004): visual history of...

Pinterest
Search