Denver Tudor Reveal

Denver Tudor Reveal (STUDIO MCGEE)

This modern farmhouse dining room by Studio McGee gets recreated for less by copycatchic luxe living for less budget home decor and design room redos

Haddonfield Project: Dining + Living Room + Kitchen — STUDIO MCGEE

Haddonfield Project: Dining + Living Room + Kitchen

Haddonfield Project: Dining + Living Room + Kitchen

Haddonfield Project: Dining + Living Room + Kitchen

1,504 Likes, 20 Comments - Studio McGee (@studiomcgee) on Instagram: “See the photo tour and shop the look of our #lynwoodmidcentury project on the blog today! I say it…”

Mid-Century Dining Room with Vintage Rug and Modern Artwork. Geometric pendant, Eames style chairs and concrete dining table.

Mid-Century Dining Room with china cabinet, wallpaper, vintage rug and more! Come over to get all the details.

Eclectic, Classic, Mid-Century Dining Room Reveal

Eclectic, Classic, Mid-Century dining room with lots of plants, shibori wallpaper, vintage rug and more!

Classic Shingle Beach House Dining Room

I love the contrast of the crisp white trim with the navy blue walls in this dining room. Navy Blue Dining Room Echelon Custom Homes

Shop Target for dining table you will love at great low prices. Free shipping on orders of $35+ or free same-day pick-up in store.

Shop Target for dining table you will love at great low prices. Free shipping on orders of $35+ or free same-day pick-up in store.

Eclectic Dining Room. Denver Tudor Project | Studio McGee

Denver Tudor Reveal

Eclectic dining room with wood dining table, and vintage rug and artwork. Walls: Gray Owl by Ben Moore.

breezy & beautiful

breezy & beautiful

A Very Scandinavian Christmas: Holiday Home Tour! GOLD Bertoia chairs!

Holiday Inspiration: Modern Christmas Decor on Annabode

Find inspiration for modern Christmas decor from one of the most stylish interior designers. Complete holiday home tour with endless photos of.

De stoelen

Repose Gray from Sherwin Williams: Color Spotlight

#clientradtrad

#clientradtrad (Amber Interiors)

With such a large space to cover, the family was acutely aware of the space feeling too formal or stuffy. They wanted it to feel lived-in and cozy, which just happens to be Lewis' specialty.

Pinterest
Search