Utforsk disse og flere idéer!

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

Contemporary barn conversion - contemporary - Exterior - London - Studio Mark Ruthven

Contemporary barn conversion - contemporary - Exterior - London - Studio Mark Ruthven

Landscaped gardens run under the small glass bridges that connect various parts of this renovated home.

Landscaped gardens run under the small glass bridges that connect various parts of this renovated home.

I don't know if this is practical from a construction standpoint (perhaps if you lived in a dry climate), but I'm dazzled by the effect. The outdoors as a piece of art!

Such a simple idea for a window

I don't know if this is practical from a construction standpoint (perhaps if you lived in a dry climate), but I'm dazzled by the effect. The outdoors as a piece of art!

Wat ooit een smalle donkere rijwoning was, is nu een licht en luchtige woning met doorkijkpatroon. Met enkele intelligente toetsen kan je ‘benepen’ rijwoning er plots helemaal anders uitzien. Je kent ze wel, die typisch smalle stadswoningen. In Gent staat het er vol van. CAS architecten zagen niets dan mogelijkheden in deze woning met zijn

Wat ooit een smalle donkere rijwoning was, is nu een licht en luchtige woning met doorkijkpatroon. Met enkele intelligente toetsen kan je ‘benepen’ rijwoning er plots helemaal anders uitzien. Je kent ze wel, die typisch smalle stadswoningen. In Gent staat het er vol van. CAS architecten zagen niets dan mogelijkheden in deze woning met zijn

In the rear of this home is a new extension, where a 400 sqft addition was created to house the master bedroom and bathroom.

5 Things That Are HOT On Pinterest This Week

In the rear of this home is a new extension, where a 400 sqft addition was created to house the master bedroom and bathroom.

For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that's covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

This House Extension In London Got A Contemporary Design Makeover

For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that's covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

Sutherland Hussey Harris

Sutherland Hussey Harris

Love the contrast between the new next to the old. It looks fab, different but cohesive

Love the contrast between the new next to the old. It looks fab, different but cohesive

glass balcony cool

glass balcony cool

Pinterest
Søk