Explore Angel Pictures, Angel Wings, and more!

Había una vez una niñita sentada en un parque, todos pasaban por su lado y nunca nadie se detenía a preguntarle que le ocurría...... ...

musicismyrelegion: “ justbeingnamaste: “ A Christmas candle is a lovely thing; It makes no noise at all, But softly gives itself away. ~Eva Logue ” Beautiful Al, thank you for sharing ”

Новости

Sandra Kuck Open Edition Canvas Giclee:"November Mum" Artist: Sandra Kuck Title: November Mum Size: x Edition / Medium : Open Edition Canvas Giclee About the Art: When Sandra Kuck burst o.

December időszaka lelkünk ünneplőbe öltöztetéséről is szól, így készülve a szeretet ünnepére. Az eddigi évek tapasztalatából azt látom, hogy sokan beleesnek abba a hibába, hogy túlhajszolják magukat, loholnak a tökéletesnek hitt ajándékok után. Aztán elfáradva, kimerülve és kiüresedve esnek be a fa alá, ahol egymást pont a lényeggel nem tudják megajándékozni: a béke, hála és tiszta szeretet érzésével.   Hogy az idei karácson más legyen, mint a többi, szólítsd meg az Arkangyalokat! Nem kell…

Photo of Little Angel with Kitten for fans of Angels. A beautiful angel with a kitten by Sandra Kuck.

suitcase and get ready to be sprinkled with fairy dust

Listen to Coldplay - FIX YOU (Acoustic Version) - COLDPLAY recorded on the Sing! Karaoke app by Sing your favorite songs with lyrics and duet with celebrities.

Pinterest
Search