Explore Milk Crate Seats, Milk Crates, and more!

making light boxes for stage sets out of air filters and duck tape

VBS: making light boxes for stage sets out of air filters and duct tape. Would be neat to use patterned or colored duct tape. Maybe try spray painting or dying the filters for colored lights?

Lang Baumann’s Art Transforms Public Spaces

"Street Painting by Lang/Baumann, Verocin, Switzerland, Photo:Robert Hofer Every summer the small Swiss town of Vercorin offers up its public space.

"Summer Palette Pavillion" is an Outdoor Amphitheatre Melbourne, Aus, made with recycled shipping palettes. Organized by "Gap Filler".  It took over 6 weeks to build using a volunteer workforce.

An outdoor amphitheatre from recycled shipping palettes

"Summer Palette Pavillion" is an Outdoor Amphitheatre Melbourne, Aus, made with recycled shipping palettes. Organized by "Gap Filler". It took over 6 weeks to build using a volunteer workforce.

Gap Filler aims to temporarily activate vacant sites within Christchurch with creative projects, to make for a more interesting, dynamic and vibrant city.

Gap Filler is a creative urban regeneration initiative in Christchurch, New Zealand

new york temporary farm in containers

P.S. Farm? PS1's Public Farm 1 is now open for picking

Project Public Farm 1 was constructed in 2008 (NY) as an educational and social space that functioned as an urban farm. Edible vegetables, fruits, salads were located in raised planter columns which grave rise to an eye catching structure.

Formosa Pocket Park by Katherine Spitz

City Meandering - Located in West Hollywood, Formosa Park is a tiny pocket park set in a dense neighborhood.

LangweileDich.net

LangweileDich.net

Matilda set design for Broadway. Is this cool or what? A friend said it might take away from the acting, but as long as we can see the actors, I think that's all that matters.

Check out Joan Marcus' images from Roald Dahl's Matilda The Musical on Broadway, featuring set and costume design by Rob Howell, a faculty member at the Broadway Scenic Master Classes, lighting design by Hugh Vanstone, and sound design by Simon Baker.

#Przestrzeń #publiczna gdzieś, bo przecież taka mogłaby znaleźć się wszędzie.

Same place, two years later, new intervention. Under the direction of Collectif Etc, the vacant lot in Saint-Étienne (France) named “Place du Géant” has changed its shape again. These wooden benches have been designed by Collectif Parenthèse.

Pinterest
Search