Utforsk disse og flere idéer!

Utforsk lignende emner

☼
SPISESTUE: Peisen ved spisebordet skaper varme og en hyggelig atmosfære. Mureren foreslo hull til oppbevaring av vinflasker oppe på peishetten.

SPISESTUE: Peisen ved spisebordet skaper varme og en hyggelig atmosfære. Mureren foreslo hull til oppbevaring av vinflasker oppe på peishetten.

I like the joinery being a different colour here.  The lovely table and countertops warm the design up.

10 Diy Kitchen Timeless Design Ideas 9

I like the joinery being a different colour here. The lovely table and countertops warm the design up.

image

image

Fra kjøkkenet åpner de doble glassdørene seg mot en stor terrasse og det gråblå havet. Innebygd peisovn til kjøkkenet er fra Jøtul, mens taklampen "Romeo Moon" er fra Flos.

Fra kjøkkenet åpner de doble glassdørene seg mot en stor terrasse og det gråblå havet. Innebygd peisovn til kjøkkenet er fra Jøtul, mens taklampen "Romeo Moon" er fra Flos.

e7e64b56a1a7e0832130e3788dbd1e16.jpg (736×552)

e7e64b56a1a7e0832130e3788dbd1e16.jpg (736×552)

This open-plan kitchen-diner is perfect for family life and socialising. The mix of new and old materials work well to create a friendly and fun space.

Darby Butchers Block, Marble Top

This open-plan kitchen-diner is perfect for family life and socialising. The mix of new and old materials work well to create a friendly and fun space.

I'd add a bit more of color in here but I love the worn in coziness of this table. Totally could see many family meals happening here.

Two Inspiring Kitchens From Isabelle Halling

I'd add a bit more of color in here but I love the worn in coziness of this table. Totally could see many family meals happening here.

.
ÅPNET OPP: På den opprinnelige tegningen til Saltdalshytta er det egentlig lukket mellom kjøkkenbenken og stuen, slik at man kan ha overskap. Dette valgte eierne å endre på, slik at det ble helt åpent ut til stuen. De synes det ble luftigere og mer sosialt.

ÅPNET OPP: På den opprinnelige tegningen til Saltdalshytta er det egentlig lukket mellom kjøkkenbenken og stuen, slik at man kan ha overskap. Dette valgte eierne å endre på, slik at det ble helt åpent ut til stuen. De synes det ble luftigere og mer sosialt.

Pinterest
Søk