People also love these ideas
Bruxelles / Belgio / Urban development / Mies van der Rohe LOKOMOTIV.archs office LKMV © 2004

Bruxelles / Belgio / Urban development / Mies van der Rohe LOKOMOTIV.archs office LKMV © 2004

Easier Taken Slow. Masterplan for the corridor Durrës-Tirana, 2014. Plan of the civic centre.

Masterplan for the corridor Durrës-Tirana, Plan of the civic centre.

newmuseum:  pheezy:  Comprised of 1,600 foam wedges, Anri Sala’s semi-anechoic chamber is a space designed to absorb sound. For this symphonic installation, Sala recomposed the tempo of two piano concerto performances, which progress in and out of sync to produce the perception of musical echoes—a paradoxical experience in a space where actual echoes are impossible. #AnriSala by newmuseum http://ift.tt/1QmgQ3J  “Anri Sala: Answer Me” is on view through April 10.

newmuseum: “pheezy: “ Comprised of foam wedges, Anri Sala’s semi-anechoic chamber is a space designed to absorb sound. For this symphonic installation, Sala recomposed the tempo of two piano concerto performances, which progress in and out of.

2011.8.1129

2011.8.1129

Agnes Denes

Agnes Denes

Barozzi  Veiga . A Sentimental Monumentality (2)

A Sentimental Monumentality

PERSPECTIVE-SE_JH_C.jpg

PERSPECTIVE-SE_JH_C.jpg

ArchBlog | Архитектура

ArchBlog | Архитектура
Pinterest
Search