Utforsk disse og flere idéer!

Design Is...Award Global Winner: Bellevue Medical Center by HDR Architecture

Design Is...Award Global Winner: Bellevue Medical Center by HDR Architecture

Commercial Design- Office Building

Commercial Design- Office Building

Four years of design and master planning on the James Cancer Hospital and Solove Research Institute took it from an inpatient building to a comprehensive cancer center. Photo: Brad Feinknopf

Four years of design and master planning on the James Cancer Hospital and Solove Research Institute took it from an inpatient building to a comprehensive cancer center. Photo: Brad Feinknopf

http://www.robartsinteriors.com/en/portfolio/commercial-interiors/caohejing

http://www.robartsinteriors.com/en/portfolio/commercial-interiors/caohejing

A Sleek And Surprising Interior Inspired By Scandinavian Modernism

A Sleek And Surprising Interior Inspired By Scandinavian Modernism

The IMG College's new atlanta office is an interior reinvention for IMG College brand, allowing for the interior architecture to create an experience for visitors, and employees about what IMG College brand is. The interior design solution creates a profo…

The IMG College's new atlanta office is an interior reinvention for IMG College brand, allowing for the interior architecture to create an experience for visitors, and employees about what IMG College brand is. The interior design solution creates a profo…

allen institute seattle - Google 검색

allen institute seattle - Google 검색

Levels in Atrium - Precedent for Sheraton Tbilisi  Curiosity - ANA Crowne Plaza Osaka

Levels in Atrium - Precedent for Sheraton Tbilisi Curiosity - ANA Crowne Plaza Osaka

Circular recessed fluorescent overhead lights mimic the bubble design on the floor of this patient floor corridor at the Vidant Medical Center, James and Connie Maynard Children’s Hospital, Greenville, N.C. Designed by @HDR Architecture  Inc. Photo: 2013 Don Schwalm/HDR Inc.

Circular recessed fluorescent overhead lights mimic the bubble design on the floor of this patient floor corridor at the Vidant Medical Center, James and Connie Maynard Children’s Hospital, Greenville, N.C. Designed by @HDR Architecture Inc. Photo: 2013 Don Schwalm/HDR Inc.

In lieu of large waiting rooms, the Everett Clinic Smokey Point Medical Center features “pause areas” located directly adjacent to patient care pods, reducing the overall plan size.

In lieu of large waiting rooms, the Everett Clinic Smokey Point Medical Center features “pause areas” located directly adjacent to patient care pods, reducing the overall plan size.

Pinterest
Søk