Utforsk disse og flere idéer!

openhouse-magazine-shop-gallery-inside-out-architecture-antonio-teofilo-residence-decio-tozzi-brazil-4.jpg 630 × 432 bildepunkter

openhouse-magazine-shop-gallery-inside-out-architecture-antonio-teofilo-residence-decio-tozzi-brazil-4.jpg 630 × 432 bildepunkter

Concrete stairs Trees framed in oversized window Thong House - District 7, Saigon, Vietnam Nishizawa Architects

Concrete stairs Trees framed in oversized window Thong House - District 7, Saigon, Vietnam Nishizawa Architects

Decio Tozzi - Escuela de Policía - Brasil

Decio Tozzi - Escuela de Policía - Brasil

escola_tecnica_de_comercio_decio_tozzi

escola_tecnica_de_comercio_decio_tozzi

thong005

thong005

openhouse-magazine-shop-gallery-inside-out-architecture-antonio-teofilo-residence-decio-tozzi-brazil 2

inside out : architecture : antonio teofilo residence : decio tozzi : brazil

openhouse-magazine-shop-gallery-inside-out-architecture-antonio-teofilo-residence-decio-tozzi-brazil 2

Decio Tozzi /// Elio Tozzi Residence /// Rua Maria Vidal, Sumaré, São Paulo, Brazil /// 1972

Decio Tozzi /// Elio Tozzi Residence /// Rua Maria Vidal, Sumaré, São Paulo, Brazil /// 1972

Located on the outskirts of a native forest near São Paulo, the Redux House by Studio MK27 was designed to both maximize views of the lanscape and minimize the environmental impact of the structure. The firm describes the project as consisting of “four programmatic boxes” suspended between a concrete slab floor and roof.

15 Bombshell Brazilian Interiors

Located on the outskirts of a native forest near São Paulo, the Redux House by Studio MK27 was designed to both maximize views of the lanscape and minimize the environmental impact of the structure. The firm describes the project as consisting of “four programmatic boxes” suspended between a concrete slab floor and roof.

Alto de Pinheiros House by Arquiteto Paulo Bastos & Associates. Completed in the 70’s

Alto de Pinheiros House by Arquiteto Paulo Bastos & Associates. Completed in the 70’s

Adam Knibb Architects extends Hampshire barn conversion with timber-clad box

Adam Knibb Architects extends Hampshire barn conversion with timber-clad box

Pinterest
Søk