Multikomforthus, Larvik

Multikomforthuset på Ringdalskogen utenfor Larvik er tegnet av Snøhetta og utviklet av Brødrene Dahl i samarbeid med Optimera. Huset er bygget som et visningshus der håndverkere og privatpersoner kan se energieffektive løsninger i praksis. Nyfelt og Strand Interiørarkitekter innredet huset med løst og fast inventar.
19 Alle Pins30 Følgere
Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Multikomfort i visningshus, Larvik - Nyfelt og Strand Interiørarkitekter


Flere ideer
Pinterest
Søk