klassisk interiør

Collection by Mette H

7 
Pins

@henriettevheide on Instagram: “🖤#FRIYAY🖤 . . . . Titter innom å ønske dere en fin start på helgen.... . . . . #interiordesign #inspo #interiør #interiors…”

4,905 Likes, 105 Comments - @henriettevheide on Instagram: “🖤#FRIYAY🖤 . . . . Titter innom å ønske dere en fin start på helgen.... . . . . #interiordesign…”

LEILA M🌸 on Instagram: “Happy Weekend 💖 Ønsker dere en fin helg 💖 .... _________________________________#inspire_me_home_decor #dream_interiors #hem_inspiration…”

3,427 Likes, 65 Comments - LEILA M🌸 (@homebyleila) on Instagram: “Happy Weekend 💖 Ønsker dere en fin helg 💖 ....…”

Vår väggfärg

Inlägget är i samarbete med Happy Homes God kväll! Jag får dagligen frågor om väggfärgen som vi har här hemma på nerevåningen, så därför känns det som att det är på tiden att jag bjussar på den här. Eller hur? ☺️ Jag har teamat upp med Happy Homes och fastnade för flera färger från Jotun som är ett av de varumärken de säljer. Jotun släppte ganska nyligen en ny färgkarta med deras 2019-färger och en av de färgerna har vi faktiskt satt på väggarna i sovrummet. Den är helt magisk, men mer om…

Tapet fra 1838 - Hampton

Se 1838 Hampton tapet i nettbutikken - Et tradisjonelt og klassisk damaskmønster. Tapetet skaper en harmonisk og elegant følelse i rommet.

Une maison idéale en Norvège - PLANETE DECO a homes world

C'est à une visite en Norvège dans une maison de famille idéale que je vous convie ici, mariant les tons sombres et les meubles cossus, c'est un lieu fait