D I P S & D R E S S I N G E R

En smagfuld dip, en krydret dressing eller en frisk og cremet pesto, er alt sammen noget, som gør måltidet ekstra fantastisk. Her kan du finde opskrifterne på…
More
·
14 Pins
 2y
Collection by
Hvidløgsdressing er en klassisk dressing, som ofte er baseret på yoghurt eller creme fraiche. Dertil er en hvidløgsdressing smagt til med f.eks sennep, citronsaft, honning og selvfølgelig hvidløg. I forhold til sidst nævnte kan man tilføre 1/2 fed hvidløg eller et helt fed alt efter, hvor karakteristisk en hvidløgsmags, man �ønsker sin hjemmelavet dressing skal være. Dips, Foods, Dressing, Pesto, Rezepte, Food, Mad, Ethnic Recipes, Fed
Hvidløgsdressing
Hvidløgsdressing er en ganske enkel dressing, som sagtens kan laves derhjemme. Hvis man laver en hjemmelavet hvidløgsdressing, kan man nemlig variere i smagene. Dressingen skal først og fremmest smages til med noget sødt, som kan komme fra honning eller sukker. Dernæst med noget syrligt som kan komme fra citronsaft eller eddike og slutteligt noget særkt, som kan komme fra sennep, chili eller peber. Hvidløgs smagen er selvfølgelig også vigtig i en hvidløsdressing. Brug f.eks et fed hvidløg.
·
10m
a pot filled with liquid sitting on top of a white counter next to a napkin
Bechamelsauce
Bechamelsauce er en hvid grundsauce der består af mælk, smør og hvedemel, og som ofte bliver krydret med muskatnød. Bechamelsaucen stammer fra det franske køkken, men kan anvendes i mange retter og køkkener, som blandt andet lasagne eller moussaka. Saucen er derfor rigtig god at have med i sit køkken-repertoire. Og så smager den en hjemmelavet sovs bare bedre end de færdiglavede fra supermarkedet.
·
10m
Bechamelsauce
Bechamelsauce
Bechamelsauce er en hvid grundsauce der består af mælk, smør og hvedemel, og som ofte bliver krydret med muskatnød. Bechamelsaucen stammer fra det franske køkken, men kan anvendes i mange retter og køkkener, som blandt andet lasagne eller moussaka. Saucen er derfor rigtig god at have med i sit køkken-repertoire, og så smager den bare lidt bedre hjemmelavet end den færdiglavede fra supermarkedet.
·
10m
a small glass jar filled with food and garnished with cilantro leaves
Tomatsalsa
Hjemmelavet tomatsalsa med solmodne, friske og danske tomater smager som en drøm, og kan varieres og spises til utrolig mange forskellige og lækre sommerretter, især. Opskriften nedenfor er en mexicansk, inspireret tomatsalsa, som derfor også smager skønt til mexicanske retter og måltider.
·
10m
Sund og hjemmelavet ærtedip Snacks, Houmus, Wasabi
Ærtedip med urter og cremefraise
Sund og hjemmelavet ærtedip
Opskrift på fetadip Gastro, Food And Drink, Feta, Hummus
Fetadip
Opskrift på fetadip
·
10m
Opskrift på fetadip Foodies, Delicious, Dishes, Chutney, Tapas
Fetadip med græsk yougurt og havsalt
Opskrift på fetadip
·
10m
Opskrift på hjemmelavet basilikumpesto
Basilikumpesto
Opskrift på hjemmelavet basilikumpesto
a white bowl filled with soup next to a spoon on top of a marble counter
Karrydressing - perfekt til sandwich - Vestergaard
Hjemmelavet karrydres.
two plates with baked potatoes and a bowl filled with pesto spread on them next to some bread rolls
Kryddersmør
Kryddersmør er blot rørt smør med krydderurter og måske en anelse hvidløg. Det vil sige en smagfuld og krydret smør, der kan spises til grøntsager, bøffer, majskolber, bagt kartoffel og meget mere.
a white plate topped with nachos covered in cheese sauce and garnished with cilantro
Cheddar dip - Opskrift på den bedste ostedip
Ostedip smager virkelig skønt med chips. Den amerikanske cheddardip har så sandelig vundet min mands hjerte, og det er også ofte, at han får mig til at lave det til ham og vores børn. Ostedippen er let krydret med hvidløg og paprika, og smager fuldstændig fantastisk.
a bowl filled with cucumbers on top of a wooden table
Tzatziki med agurk og hvidløg
Græsk tzatziki har jeg efterhånden indtaget utrolig mange mængder af. Ikke blot fordi det smager hamrende godt til alverdens god mad, men også fordi det bare er en af de nemmeste dressinger, jeg kender til. Agurkerne skal selvfølgelig være i sæson, så godt som det nu kan lade sig gøre, men derudover kan en hjemmelavet tzatziki nærmest ikke gå galt.
·
15m
a white bowl filled with black liquid next to lettuce on top of a wooden table
Balsamico glace
Balsamico glace er en herlig, italiensk dressing, der smager skønt drysset over alverdens, friske salater. Det er en opskrift, der er noget så simpel, og hvis man ikke ønsker at lave den selv, så er det også i den grad muligt, at købe sig til en god balsamico glace.
a bowl filled with hummus and olives
Hummus - opskrift på en skøn mellemøstlig dressing
Hummus er efterhånden blevet kendt over det meste af verden og med god grund. Opskriften på hummus består primært af kikærter, citronsaft, spidskommen, hvidløg, olivenolie og måske en anelse tahin. Hvordan man vil variere sin hjemmelavede hummus derfra, er op til en selv, men med grundopskriften kan det ikke gå galt.
·
10m