Æ G

Æg er en af de råvare som kan bruges i og til alting. Jeg elsker selv æg til morgenmad, men at spise det samme, såsom blødkogte æg hver morgen kan godt blive…
More
·
14 Pins
 2y
Collection by
Æggekage kan laves på mange forskellige måder. Denne æggekage er serveret på klassiske, danske traditioner. Det vil sige med sprødstegt bacon, syltede rødbeder, rugbrød og stærkt sennep. Hvis man �ønsker at variere sin æggekage yderligere, kan det sagtens lade sig gøre. Derudover kan man både bage sin æggekage på en pande med et låg over, eller bruge ovnen. Sidst nævnte kræver, at man først steger sin æggekage på en pande, f.eks en smedejernspande, som kan tåle, at komme i ovnen. Recipes, Bacon, Quiche, Brunch, Breakfast, Foods, Food, Danish Food, Bage
Æggekage
Denne æggekage er serveret helt klassisk, dansk. Det vil sige en æggeret serveret med sprødstegt bacon, rugbrød, finthakket purløg, syltede rødbeder og stærk sennep. Æggekagen bages på panden, men hvis man bruger en smedejernspande, så kan man også bage sin æggekage færdig i ovnen og få overfladen flot gylden. Sidst men ikke mindst kan man vende sin æggekage på panden, fuldstændig som man ville gøre det med en omelet, og dermed også få en flot gylden overflade på sin æggekage.
·
25m
Her finder du opskriften på en æggewrap. Æggewrap minder om en klassisk omelet, men her fungerer den som en wrap, hvor den foldes over noget fyld. Æggewrappen er utrolig nem at lave. Selve omeletten består af æg, creme fraiche, bagepulver, salt og steges i olivenolie på en pande. Wrappen er fyldt med stegt kylling, avokado og rødløg. Du kan selvfølgelig fylde den med præcis det fyld du bedst kan lide. Æggewrappen kan bådes serveres som en luksusmorgenmad, skøn frokost eller en let aftensmad. Omelet, Cooking, Muffin, Food And Drink, Rezepte, Lchf, Foodie
Æggewrap
Æggewrap minder om en klassisk omelet. Forskellen er blot, at den fungerer som wrap således, at den foldes omkring noget fyld. Æggewrappen er utrolig nem at lave. Den består af æg, creme fraiche, bagepulver, lidt salt også steges den i olivenolie. Æggewrappen kan fungere som både morgenmad, frokost og nem aftensmad, og så kan den varieres på et utal af måder. I denne opskrift er wrappen fyldt med kylling, avokado og rødløg. Du kan selvfølgelig fylde den med præcis det du bedst kan lide.
·
15m
Her finder du opskriften på en spejlægsomelet. Æggeretten er en anderledes omelet, hvor æggene slås ud i panden og tilberedes som et almindelig spejlæg. Sp.ejlægsomeletten kan spises som en luksusmorgenmad til weekendbordet, som en dejlig frokost eller til aftensmad. Æggeretten smager skønt sammen med et godt stykke ristet rugbrød smurt med sennep, sprødstegt bacon, friske krydderurter på toppen og en syltet rødbede til. Retten er nem og hurtigt at lave, men den ser overdådig ud på middagsbordet Pizzas, Pizza, Mad, Som
Spejlægsomelet
Spejlægsomelet er en anderledes omelet, hvor æggene slås ud i en pande, og tilsidst udgør en samlet spejlægsomelet. Spejlægsomeletten kan både spises som en luksus morgenmadsanretning, til frokost eller som en skøn, let aftensmad. Æggeretten er dejlig nem og hurtigt at lave. Æggene skal tilberedes så hviden er stiv og gennemtilberedt, mens blommen gerne skal være smilende. Et serveringsforslag til spejlægomeletten er rugbrød smurt med sennep, bacon, friske krydderurter og syltet rødbede.
·
20m
several muffins with spinach, carrots and eggs on a wooden table
Æggemuffins - Vestergaard
Æggemuffins - sunde og velsmagende - Maria Vestergaard
·
30m
four small bowls filled with food on top of a white wooden table next to two slices of bread
Morgenmad med æg - æg i cocotte - Vestergaard
Morgenmad med æg - æg i cocotte - Maria Vestergaard
Opskrift på scrambled eggs Risotto, Man, Ret, Men, Med, Egg, Trick
Scrambled eggs
Scrambled eggs er en ekstravagant udgave af røræg, fordi den er langt mere cremet og fyldig i smagen. Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme. Hjemmelavet scrambled eggs må aldrig laves på høj varme, for så danner ægget en skorpe. Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
·
10m
some food is sitting in a pan on the table next to a plate with silverware
Spansk tortilla - opskrift på spansk æggekage
Spansk tortilla er faktisk min absolut yndlings måde, at tilberede en æggekage på. Den smager langt bedre, og kan gøres meget mere spændende, end en almindelig traditionel æggekage. #æggekage #spanskæggekage
·
25m
an omelet with bacon, eggs and toast in a cast iron skillet
Omelet med spejlæg, urter og bacon
Forskellen på en spejlægs omelet og en helt almindelig en af slagsen er, at man ikke pisker æggene sammen i en skål, inden de hældes på panden. I stedet slår man blot æggene ud på en stor og dyb pande, og sammen med urter og grøntsager, former det hel omelet.
·
20m
four mini frittatas on a white plate topped with bacon and chives
Æggemuffins - sunde og velsmagende
Æggemuffins er næsten som en mellemting mellem en muffin og en god omelet. Det smager ihvertfald hamrende godt, og er en god og sund måde, at begynde dagen på. Jeg faktisk både mine æggemuffins til morgenmad, men også til frokost engang imellem i weekenderne, eller til min mands madpakke. Findes der noget bedre, end at have sådan en lille delikat (og sund) muffin med på arbejde.
·
30m
an overhead view of granola and yogurt
Blødkogt æg
Et blødkogt æg er begyndelsen på en virkelig god dag. Selvfølgelig med en god kop kaffe og evt. også en anelse brød ved siden af. Meget mere skal der ikke til, og derfor vil jeg også nedenfor give dig en stensikker guide til, hvordan du koger et blød kogt æg. På den måde vil du altid kunne tilberede en stjerne morgenmad uden de store anstrengelser.
an omelet is on a white plate next to a fork
Æggewrap - Opskrift på sund wrap med fyld
·
15m
an egg is sitting on top of a glass next to a potted plant and some flowers
Blødkogt æg
Blødkogt æg og måske en god skive brød med smør. Meget mere skal der ikke til, før at morgenen bliver helt fantastisk. Bortset lige fra en god kop kaffe, selvfølgelig. Jeg deler en guide til at koge det mest perfekte, blødkogte æg.
an omelet on a white plate next to a fork and knife with parsley
Omelet - Grund opskrift til klassisk omelet stegt på panden
Omelet med ost - opskrift på klassisk morgenmads omelet.
a white bowl filled with macaroni and cheese on top of a wooden table
Æggesalat - Opskrift på hjemmelavet pålægssalat med æg
Opskrift på hjemmelavet æggesalat med karry. En klassisk pålægssalat, som jeg laver igen og igen for min familie. Æggesalaten smager også skønt i sandwiches, og kan sagtens tages med i madpakken.
·
10m