Lidiya Shagalova

Lidiya Shagalova

Lidiya Shagalova
Flere idéer fra Lidiya
Cornor of the office. Open it up. Nothing to see at the corner but.

Cornor of the office. Open it up. Nothing to see at the corner but.

Avant Garde Retreat by Eskuche Design - interesting way to partition the dining area while still leaving an open floorplan

Avant Garde Retreat by Eskuche Design - interesting way to partition the dining area while still leaving an open floorplan

a contemporary slant to industrial/rustic - dark concrete floors, open bookshelves, modern clean-lined furniture with pops of color, white walls

a contemporary slant to industrial/rustic - dark concrete floors, open bookshelves, modern clean-lined furniture with pops of color, white walls

Modern Home Office Desk Design White Office Interior Design... Excellent desk design with a modern look and a intelligent fit.

Modern Home Office Desk Design White Office Interior Design... Excellent desk design with a modern look and a intelligent fit.

White Office Furniture  http://www.btoffice.co.uk/white-office-furniture/

White Office Furniture http://www.btoffice.co.uk/white-office-furniture/

I'm really liking the clean look of white offices

I'm really liking the clean look of white offices

Como Decorar el Área de Recepción de una Oficina - Para Más Información Ingresa en: http://decoraciondeoficina.com/como-decorar-el-area-de-recepcion-de-una-oficina/

Como Decorar el Área de Recepción de una Oficina - Para Más Información Ingresa en: http://decoraciondeoficina.com/como-decorar-el-area-de-recepcion-de-una-oficina/

interior design of Modern Loft Workspace, and house design Modern Loft Workspace

interior design of Modern Loft Workspace, and house design Modern Loft Workspace

Slattery Offices, Melbourne designed by Elenberg Fraser

Slattery Offices, Melbourne designed by Elenberg Fraser

The Kirchplatz Office and Residential Project by American firm Oppenheim Architect + Design and Swiss office Huesler Architeken, Basel, Switzerland

The Kirchplatz Office and Residential Project by American firm Oppenheim Architect + Design and Swiss office Huesler Architeken, Basel, Switzerland