Linn F. Andresen

Linn F. Andresen

Linn F. Andresen
Flere idéer fra Linn F.
15. Store flader

15. Store flader

Veckans söndagssummering v 35 - 2015 (via Bloglovin.com )

Veckans söndagssummering v 35 - 2015 (via Bloglovin.com )

This wallpaper is priced per single roll but is packaged as long double rolls. Please order in multiples of two rolls (2, 4, 6, etc.). This means that if you order 2 single rolls, you will receive 1 l

This wallpaper is priced per single roll but is packaged as long double rolls. Please order in multiples of two rolls (2, 4, 6, etc.). This means that if you order 2 single rolls, you will receive 1 l

Osborne Little Tapete GROVE GARDEN 2 tara wallpaper album 5 Vögel rot blau auf türkis gold

Osborne Little Tapete GROVE GARDEN 2 tara wallpaper album 5 Vögel rot blau auf türkis gold

Snug little reading nook tucked under the eaves of a cheerful attic bedroom (Sarah Wittenbraker Interiors)

Snug little reading nook tucked under the eaves of a cheerful attic bedroom (Sarah Wittenbraker Interiors)

455a281fb16e0a4521520fd07c3307d5.jpg 1,020×1,437 pixels

455a281fb16e0a4521520fd07c3307d5.jpg 1,020×1,437 pixels

7 Dreamy Bathroom Before and Afters - The Effortless Chic - A lifestyle blog bringing easy ideas for every day style to you, every day of the week!

7 Dreamy Bathroom Before and Afters - The Effortless Chic - A lifestyle blog bringing easy ideas for every day style to you, every day of the week!

loving this bathroom style!

loving this bathroom style!

Pacific - 25 m small house (attafallshus) designed by NG architects for Compact Living Nordic

Pacific - 25 m small house (attafallshus) designed by NG architects for Compact Living Nordic

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.