Malin Larsen
More ideas from Malin
PORT MELBOURNE HOUSE by Pandolfini Architects http://www.archello.com/en/project/port-melbourne-house?utm_content=buffer87321&utm_medium=social&utm_source=pinterest.com&utm_campaign=buffer Photo by Rory Gardiner

PORT MELBOURNE HOUSE by Pandolfini Architects http://www.archello.com/en/project/port-melbourne-house?utm_content=buffer87321&utm_medium=social&utm_source=pinterest.com&utm_campaign=buffer Photo by Rory Gardiner

Contemporary Farmhouse

pen canopy detail which would not obstruct views from house - not sure how would work if we had dual height 'mezzanine' section

2 • Toulouse servanter ble flott på badet til @frk_svarte ✨ #baderom #badet #servant #bathco #korsbakken #korsbakkenbad #design #nyttbad #nytthus #vakrebad #vakrehjem #tipstilhjemmet #tipstilbadet #interiør #inspirasjon #oppussing #baderommet #baderomsinspo #baderomsinnredning #bolig #bonytt #bobedre #boligpluss #boligmagasinet #nordiskehjem #interior4all #interior123

2 • Toulouse servanter ble flott på badet til @frk_svarte ✨ #baderom #badet #servant #bathco #korsbakken #korsbakkenbad #design #nyttbad #nytthus #vakrebad #vakrehjem #tipstilhjemmet #tipstilbadet #interiør #inspirasjon #oppussing #baderommet #baderomsinspo #baderomsinnredning #bolig #bonytt #bobedre #boligpluss #boligmagasinet #nordiskehjem #interior4all #interior123

Contemporary Farmhouse

pen canopy detail which would not obstruct views from house - not sure how would work if we had dual height 'mezzanine' section

Fenix kitchen bench l Pear artwork l Wooden pendant lights l Under cabinet LED strip lighting l Open plan kitchen #theblock #stylecurator

Love the floor lighting! Fenix kitchen bench l Pear artwork l Wooden pendant lights l Under cabinet LED strip lighting l Open plan kitchen

Architect Michael Wyatt says the house is defined by its simplicity of form and construction. New trees on the south side of the house were ...

Architect Michael Wyatt says the house is defined by its simplicity of form and construction. New trees on the south side of the house were planted to screen a neighbouring, but distant property.