Large bespoke polished concrete worktop cast in situ with no joins

"Large bespoke polished concrete worktop cast in situ with no joins" — I feel like you could mcguyer this out of some Ikea furniture.

mjolk_kitchen_remodelista-25

Steal This Look: A Scandi-Meets-Japanese Kitchen

Maybe open shelving at the bottom for our heavy pots is a better option than closed cupboards (mjolk kitchen)

Gotland Summer House, by Jens Enflo (Enflo) & Morten Vedelsbøl (DEVE), 2011

Gotland Summer House, by Jens Enflo (Enflo) & Morten Vedelsbøl (DEVE), 2011 Love the moveable privacy wall of courtyard and simple shape of architecture.

The bathroom has walls made from rammed earth in a charcoal color., and a large skylight makes it appear as though you are showering outdoors.

This small building next to a pond was designed to be used as a yoga studio and home office

minimalist bathroom // The bathroom has walls made from rammed earth in a charcoal color, and a large skylight makes it appear as though you are showering outdoors.

The rear garden consists of a large entertaining area paved with random-cut Castlemaine slate. Four linden trees (*Tilia cordata*) punctuate the hard surface, framing views from the house into the garden.

Fire pit The rear garden consists of a large entertaining area paved with random-cut Castlemaine slate. Four linden trees (*Tilia cordata*) punctuate the hard surface, framing views from the house into the garden.

Photo: Espen Grønli/ dagbladet.no This Norwegian cabin has been in Wallpaper , and I can understand why. By architects Aas/Thaulow

Cool cabin by Aas/Thaulow

Aas Thaulow plywood kitchen cabinets with cutouts, Norway. Open shelving backing window

just pinning some additional darker gray/charcoal options for you to see was well.

Villa Blåbär / pS Arkitektur

Villa Blåbär by pS Arkitektur Note: deck cut to fit the rocks. Nice but too angular. It should flow around the rock like water. - Dream Homes

Se den fantastiske hytta.

Se den fantastiske hytta.

Zwarte schutting

Freestanding bathtub also natural pebbles with greenery plants on comfortable outdoor bathroom plus black wood wall partition.

Architect bouwt vijf jaar lang aan zijn eigen zomerhuis in Zweden - Roomed

Architect Buster Delin’s self-designed, ultra-modern cottage is a distillation of childhood holidays on the family estate of Lundnäs. Photo by Patric Johansson, Styling by Myrica Bergqvist, Courtesy of My Residence Magazine and Aller Media.

Pinterest
Search