Mats Heggernæs

Mats Heggernæs

Mats Heggernæs
More ideas from Mats
SANDNES CITY HALL - STUDIO VATN

SANDNES CITY HALL - STUDIO VATN

Location: Sandnes, Norway Year: 2015 Area: 11 000 m2 In collaboration with: Jørgen Tandberg, Andrea Pinochet Team: Jonas Løland, Niklas Lenander, Børre Mølstad  The project wants to equally highlight the City Hall as a public place, as an eff...

Location: Sandnes, Norway Year: 2015 Area: 11 000 m2 In collaboration with: Jørgen Tandberg, Andrea Pinochet Team: Jonas Løland, Niklas Lenander, Børre Mølstad The project wants to equally highlight the City Hall as a public place, as an eff...

Location:  Fornebu, Norway   Year:  2017  In collaboration with:  LPO Arkitekter Jørgen Tandberg Architecture  Team:  Lukas Leko Luba Blaskova

Location: Fornebu, Norway Year: 2017 In collaboration with: LPO Arkitekter Jørgen Tandberg Architecture Team: Lukas Leko Luba Blaskova

Location:  Fornebu, Norway   Year:  2017  In collaboration with:  LPO Arkitekter Jørgen Tandberg Architecture  Team:  Lukas Leko Luba Blaskova

Location: Fornebu, Norway Year: 2017 In collaboration with: LPO Arkitekter Jørgen Tandberg Architecture Team: Lukas Leko Luba Blaskova

Location:  Fornebu, Norway   Year:  2017  In collaboration with:  LPO Arkitekter Jørgen Tandberg Architecture  Team:  Lukas Leko Luba Blaskova

Location: Tana Bru, Norway Year: 2014 Area: 950 In collaboration with: Børre Mølstad

Location: Reykjavik, Iceland  Year: 2014 In collaboration with: Jørgen Tandberg and Andrea Pinochet Team: Jonas Løland, Børre Mølstad  Our proposal for the new Mosque in Reykjavik is organized in two distinctive parts: the square volume that con...

Location: Reykjavik, Iceland Year: 2014 In collaboration with: Jørgen Tandberg and Andrea Pinochet Team: Jonas Løland, Børre Mølstad Our proposal for the new Mosque in Reykjavik is organized in two distinctive parts: the square volume that con...

Location:  Bamiyan, Afghanistan  Year:  2015    Area:  2300 m2  In collaboration with:  Jørgen Tandberg Architecture, GROMA  Team:  Jonas Løland Børre Mølstad

Location: Bamiyan, Afghanistan Year: 2015 Area: 2300 m2 In collaboration with: Jørgen Tandberg Architecture, GROMA Team: Jonas Løland Børre Mølstad

10_foto_motvest_sneakpeak.jpg

10_foto_motvest_sneakpeak.jpg