Hanne Roald
Flere idéer fra Hanne
Dyktige @randi_sagvolden har så knallfint kjøkken! Ikke sant? Veggene er malt med Anetteshus:Rullestein @fargerike_norge Det er så gøy at dere deler, fortsett med det! #anetteshusthecollection credit: @randi_sagvolden

Dyktige @randi_sagvolden har så knallfint kjøkken! Ikke sant? Veggene er malt med Anetteshus:Rullestein @fargerike_norge Det er så gøy at dere deler, fortsett med det! #anetteshusthecollection credit: @randi_sagvolden

vit diskho

vit diskho

See this Instagram photo by @minna_jones • 705 likes

See this Instagram photo by @minna_jones • 705 likes

PURE ELEGANCE // LAST WEEKS MOST INSPIRING

PURE ELEGANCE // LAST WEEKS MOST INSPIRING

Kids playhouse slide

Kids playhouse slide

Miele Kitchen. I spy a decanter (which always comes in handy). Clean lines. Marble counter top. Built in wine cabinet. Lovely.

Miele Kitchen. I spy a decanter (which always comes in handy). Clean lines. Marble counter top. Built in wine cabinet. Lovely.

Via canny.com.au #interior_delux #bathroom #baderom

Via canny.com.au #interior_delux #bathroom #baderom

A simple and bold contemporary family house that encourages outdoor living and maximises views of their spacious garden. We designed a crisp, light filled building, simple yet self assured in form and one of the few contemporary buildings in Plymouth. Barc worked very closely with the client in developing the brief and then the design.

A simple and bold contemporary family house that encourages outdoor living and maximises views of their spacious garden. We designed a crisp, light filled building, simple yet self assured in form and one of the few contemporary buildings in Plymouth. Barc worked very closely with the client in developing the brief and then the design.

Ventana larga horizontal y gabinetes arriba

Ventana larga horizontal y gabinetes arriba

One way of cutting down on maintenance would be to dispense with the lawn and pave the rear garden. The added advantage would be that the garden would look far bigger. Anne Laansma - ontwerpbureau

One way of cutting down on maintenance would be to dispense with the lawn and pave the rear garden. The added advantage would be that the garden would look far bigger. Anne Laansma - ontwerpbureau