ME

32 Pins
 · Last updated 9mo
Curated by
Pertama kali saya kena serangan itu ,sesak nafas badan sejuk panas tangan belas kanan cramp perut belah kanan dekat dengan tulak rusuk sakit yallahhhhh. Time tu Allah SWT saja yang tahu kesakitan itu Subhanallah. Terima kasih suami layan kerenah saya sakit saya bawak saya ke hospital ke klinik ulang-alik. Terima kasih sangat sangat Ang tak terhingga.. Sesak Nafas
Terima kasih suami
Pertama kali saya kena serangan itu ,sesak nafas badan sejuk panas tangan belas kanan cramp perut belah kanan dekat dengan tulak rusuk sakit yallahhhhh. Time tu Allah SWT saja yang tahu kesakitan itu Subhanallah. Terima kasih suami layan kerenah saya sakit saya bawak saya ke hospital ke klinik ulang-alik. Terima kasih sangat sangat Ang tak terhingga..
a pink background with some lines on it
Saba
Aku bukan tak nak layan suami tapi hempedu aku TGH sakit aku cuba nak redakan rasa sakit tu. Memang lah nampak aku main fon baring nampak macam okay tapi hakikatnya Allah je tahu yang aku TGH tahan kesihatan, Yallahhhhh aku fikir suami aku faham keadaan aku tapi takkkk. Memanglah sakit kadang-kadang aku tido tapi kadang aku tak tido sebab tido petangkan tak elok. Ye aku tahu aku kadang ada tido petang tapi tak salah kalau kita tak nak tido petang. Sebab tengah hari pun aku dah tido. Yallahhhhh
a pink background with some lines on it
Saba
Tak tahu nak bagi tahu macam mana Yallah dugaan yg kau bagi sangat kuat Allah kuatkan lah aku tanamkan kesabaran bajakan kesabaran aku ni Allah.
a woman standing in front of a body of water wearing a yellow sweatshirt and blue jeans
Luas
Love myself
a woman wearing a hijab is taking a selfie
People
Orang memandang aku "senang lah kau family kau ada kereta ada business sendiri Kau senanglah nak apa je dapat" Orang cakap je mampu.. cuma duduk dekat tempat aku rasa macam senang ke tak..
an image of a woman wearing a headscarf
a baby sitting in a high chair holding onto a pink and white stuffed animal toy
Hi
Cekpea
Beauty, Sleep, Eye Mask, Sleep Eye Mask, Mask
a hand holding a cup filled with blue and white dessert
a woman wearing a hijab is posing for a photo in front of a pink and blue wall
a painting of a woman wearing a headscarf and holding a white scarf over her head