Pinterest • Verdens idékatalog

Spændende thriller om Selma der er i overvågnings enheden der holder øje med bakterie terror. Lise er hendes veninde som har haft et forhold til en voldelig mand, så hun lever i konstant frygt for at han finder hende. Den handler om mange ting bl.a. terror, biologiske våben, vold, misbrug af psykofarma, jalousi, mord, islam og meget mere. Det er en spændende bog som er meget velskrevet med gode præcise og korte beskrivelser af steder og personer.

Varg Veum møder barndommen ved en begravelse. Gamle minder dukker op og gamle venner der spillede i band sammen. Men hvorfor blev bandet opløst brat i 1975? Hvad skete der og hvorfor dør medlemmerne pludselig. Hvem ønsker dem døde. Veum forsøger at opklare det. Lidt langtrukken bog efter min mening.

En lille kort historie om liv og Davids bryllupsrejse til Paris i 1998, og Sophie og Edouards nygifte liv i Paris i 1912. Handler om Jalousi og tvivl. Det er faktisk de samme personer som i bogen "hende du forlod". Det er ikke den bedste bog af Jojo Moyes fordi den er så kort og overfladisk. Men ok.

Handler om ægteskabet. Livet med børn der tager alt ens tid og utroskab.

Endnu en velskrevet bog af Jojo Moyes. Fyldt med kærlighed. To mennesker Jess og Ed møder tilfældigt hinanden midt i deres egne kriser, og de ender med at køre fra England til Skotland sammen med Jess' to børn. En ukompliceret bog men god.

Denne bog er virkelig god. Handler om familie, og vigtigheden af at kende ens families historie. Handler også om 2 verdenskrig og dens indvirkning.

1

Handler om det at blive forældre. Følger 4 piger der får et barn, og de forskellige ting der ændrer sig bla. i forhold til ægteskabet, arbejde mm.

Om en families store kærlighed og tragedie. Skolen brænder og Grace løber ind i ilden for at redde sin datter. De er begge i livsfare på hospitalet men møder hinanden og sammen prøver de at finde ud af hvad der skete og hvem der stadig prøver at skade dem, samtidig må de se deres egne sår og familiens smerte. Klart anbefalet bog.

3 bog om Judith Krieger og Manni Korzilius. Man kan simpelhen ikke regne ud hvem der er morderen og svaret kommer først til allersidst så man venter i spænding og det er svært at lægge bogen fra sig. De bevæger sig i rundt i en verden hvor vold mod kvinder er normalt. En togfører myrdes hvorfor? Brand i pizzaria tæt på bagefter skaber forvirring. Hvordan hænger det hele sammen? Spændende bog.