Pinterest • Verdens idékatalog
fra Foursquare

Manuel Antonio

Manuel Antonio er beliggende ved Stillehavskysten og er især kendt for sin nationalpark af samme navn, som er Costa Ricas mindste, men mest besøgte og kendte af landets 25 nationalparker. Den er udråbt til at være blandt de 12 smukkeste nationalparker i verden bestående af hvide sandstrande, koralrev, vandfald og frodig grøn regnskov beliggende helt ned til strandene, som er landets smukkeste og bedste sandstrande.

1

STILLEHAVSKYSTEN: Normalt er det bilen, der er det foretrukne transportmiddel, når vi skal opleve mange af de nordamerikanske seværdigheder. #ferie #rejse #Amerika

Corvus corone -Sortkragen er nært beslægtet med gråkragen, men i modsætning til denne er den helt sort. De to arter har samme størrelse og kropsbygning. - fra Kasakhstan til Stillehavskysten. I Europa yngler den således i England og det sydlige Skotland, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien og Portugal. Grænsen mellem sort- og gråkragens udbredelsesområder går gennem det sydlige Danmark.

fra Roadtrippers

Secret Beach & Thunder Rock Cove

One of the best-kept secrets along the Pacific Coast Trail.

177
14

Pacific Coast Highway Road Trip USA: Seattle to San Diego - Coverage image

1.2k
108
fra Foursquare

Pacific Coast Highway (PCH / CA-1)

Pacific Coast Highway Road Trip: Where to Stop Between San Francisco + San Luis Obispo #california >> Such a beautiful drive!

3.6k
331
5
fra Be My Travel Muse

The Perfect Pacific Coast Highway Road Trip Itinerary

@putaonena ❣ Mehr

235
24
3

Big Sur, California, USA - Beautiful view of the Pacific Ocean | by Dina Adornetto

423
50
fra Lonely Planet

California's best coastal walks

A living jewel.

870
94
2
fra California Through My Lens

Pacific Coast Highway: Where to Stop on Your Road Trip

A complete guide to the 25 best stops on PCH, day guides to a 7 day road trip along the coast, recommendations for where to stay and where to eat. If you want to drive Pacific Coast Highway, save this guide

2.7k
221
6