steven holl -planar house - Αναζήτηση Google                                                                                                                                                      More

steven holl -planar house - Αναζήτηση Google More

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

T Space / Steven Holl Architects

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

T Space / Steven Holl Architects

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

STEVEN HOLL  LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s  > here’s the key

STEVEN HOLL LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s > here’s the key

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl BY LIZ STINSON 12.12.13 The new Seona Reid Building at the Glasgow School of Art, designed by Steven Holl Architects, pulls natural light and ventilation into the structure’s core.   Bryan Christie Design

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl BY LIZ STINSON 12.12.13 The new Seona Reid Building at the Glasgow School of Art, designed by Steven Holl Architects, pulls natural light and ventilation into the structure’s core. Bryan Christie Design

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

Planar House / Steven Holl Architects

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

Sarpathistraat Offices by Steven Holl, photo asli aydin, via Flickr

Sarpathistraat Offices by Steven Holl, photo asli aydin, via Flickr

Pinterest
Søk