Pinterest • Verdens idékatalog

Kjære er en roman om kontroll og tapet av det, det er en roman om å spise på restaurant, om å skrive sitt eget selvmordsbrev, om å tilberede taco, om å få seg kjæreste, om å slippe inn og slippe til, og, til slutt, om å kunne betrakte seg selv med sitt eget blikk.

KÆMPE stor ballon på 1 meter i diameter. Denne ballon er stor nok til at du kan skrive en halv roman med en tush på den ;).

Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr - Femina anmeldelse: Den ultimative historiske roman ’Hvis du kun skal læse én bog i år, så lad det være’ Anthony Doerrs komplekse og umådeligt betagende fortælling om skæbner i slutningen af Anden Verdenskrig. Forfatteren fortæller om besættelsestiden i Frankrig med et svimlende billedsprog og en detaljegrad, der forklarer, at det tog ham ti år, at skrive denne ultimative historiske roman.

#IAmWriting | What Makes an Amazing First Chapter?The first chapter is like a miniature model of the whole book. When I read those ever-important first ten pages, here's what I look for.

2.6k
310
2

Forfattertip: 10 råd om at skrive en slutning - Lene Dybdahl

6 tips: sådan skriver man en roman ~ Lene Dybdahl

1

Tarek Omar er født i Libanon i 1987 som søn af en palæstinensisk far og en syrisk mor. Samme år som han fødes, tvinges familien til at flygte til Danmark. Her vokser han op i et socialt boligområde i Vejle. Han er uddannet historiker og arbejder i dag som journalist på dagbladet Politiken. I forbindelse med udgivelsen af Tarek Omars novellesamling MuhameDaneren i 2011 får han kontakt til Johan Forsby, og de to beslutter efterfølgende at skrive en roman sammen.

1

Bedste roman for større børn 2014: Den Sorte Paraply ~ Lene Dybdahl

How to Write a Kissing Scene in a Romance Novel | Make A Living Writing Romance

163
24

How can you make a living as a writer? Here's your starting point...

Want to make a living as a writer some day? Kristen Kieffer explains the first step to success over on the She's Novel blog!

39
7
1