Pinterest • Verdens idékatalog

The first chapter is like a miniature model of the whole book. When I read those ever-important first ten pages, here's what I look for.

pin 1.9k
heart 208

As each day passed.

Arranged marriages are rarely happy ones

pin 166
heart 31

KÆMPE stor ballon på 1 meter i diameter. Denne ballon er stor nok til at du kan skrive en halv roman med en tush på den ;).

Forfattertip: 10 råd om at skrive en slutning - Lene Dybdahl

Kjære er en roman om kontroll og tapet av det, det er en roman om å spise på restaurant, om å skrive sitt eget selvmordsbrev, om å tilberede taco, om å få seg kjæreste, om å slippe inn og slippe til, og, til slutt, om å kunne betrakte seg selv med sitt eget blikk.

Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr - Femina anmeldelse: Den ultimative historiske roman ’Hvis du kun skal læse én bog i år, så lad det være’ Anthony Doerrs komplekse og umådeligt betagende fortælling om skæbner i slutningen af Anden Verdenskrig. Forfatteren fortæller om besættelsestiden i Frankrig med et svimlende billedsprog og en detaljegrad, der forklarer, at det tog ham ti år, at skrive denne ultimative historiske roman.

Bedste roman for større børn 2014: Den Sorte Paraply ~ Lene Dybdahl

Lene Dybdahl | forfatter til Den Gyldne Nøgle og serien Nøglens Vogtere | Fantasy | Bøger for unge | Bøger for børn | Få tips til at skrive en bog

pin 1

Tarek Omar er født i Libanon i 1987 som søn af en palæstinensisk far og en syrisk mor. Samme år som han fødes, tvinges familien til at flygte til Danmark. Her vokser han op i et socialt boligområde i Vejle. Han er uddannet historiker og arbejder i dag som journalist på dagbladet Politiken. I forbindelse med udgivelsen af Tarek Omars novellesamling MuhameDaneren i 2011 får han kontakt til Johan Forsby, og de to beslutter efterfølgende at skrive en roman sammen.

pin 1

How to Write a Kissing Scene in a Romance Novel | Make A Living Writing Romance

pin 160
heart 25