Pinterest

Personlighetstester

TweetEmail TweetEmailDISC I tidigare inlägg har jag skrivit en del om spännande personlighetstester, vilka jag ständigt arbetar med. En av alla de många tester som jag har arbetat med och själv gjort är DISC. DISC-analys är ett således ett av alla de verktyg som används för att utveckla självkännedom och kommunikation. Verktygen används för att [...]
NRK TV - Lindmo
Olikheter som är lika
Är du en Utforskare, en Diplomat, en Väktare eller en Analytiker? Personlighetstester är inte något som ger svaren på alla ens frågor och som man måste tro på till punkt och pricka, men det kan vara intressant att göra för att få lite att tänka på. Det kan vara ett sätt att bli medveten om saker hos sig själv som man kanske annars väljer att blunda för, eller för att få saker bekräftade.
#sociala medier#
Digital utbildning ingår i den digitala transformationen
Delar av innehållet i vår nya digitala utbildning Nycklar till vardagen - Framgång i Excel, läs mer på bloggen och få gratis lektion att provsmaka!
Stresseliminering
Nyårspresent:  Vet du att du med vår unika metodik, kan skapa websidor på 2 timmar - i reell tid. Det tar ca 5 veckor att lära metodiken, sedan kommer du att kunna skapa och uppdatera blogginlägg/websidor, lätt som en plätt. Häng med nu i januari. Du får 40% på kurskostnaden om du bokar före den 12 januari.
TweetEmail TweetEmailSommar, sol och semestertider Det drar ihop sig till semester. Efter 30 år som effektivitetskonsult, ser jag fortfarande hur anställda far runt som galningar och kämpar på för att kunna hålla ledigt. Stressen ökar och paniken är ibland ett faktum. Har du också sett eller upplevt detta? Rädslor, oro och panik – de tre [...]
VAD vill du egentligen med ditt liv?
Automatisera dina projekt
Les sept familles. Jeu

Le jeu des 7 familles - Les aliments

Har du koll på dina inställningar för mailen?
Frigör 6 timmar per vecka
Fair Trade Karma