Pinterest • Verdens idékatalog

Norsk-bokmål Fonetisk læring litteratur med et alfabet i bildet. Inneholder roterende script læremateriell. Kanskje prøve dette i en mobil translator-enhet.

PicsArt Photo Studio v4 full, PicsArt Photo Studio apk indir, PicsArt Photo Studio android indir, PicsArt Photo Studio apk full, PicsArt Photo Studio mobil indir, PicsArt Photo Studio resim düzenleme

PicsArt Photo Studio: Er en app, der både findes til IOS og Android. Den er gratis. Interfacet i appen kan for de yngste elever virke uoverskueligt, og det er nemt at komme på afveje. Men til mellemtrin/udskolingselever er den fin til den hurtige og lette redigering af billeder. Vigtigt er det også, at du kan arbejde i lag i appen.

1

Pizap: er et værktøj til at arbejde med digital billedbehandling. Den findes som webapp, IOS og Android. Vigtigt at bemærke, hvis du bruger webappen, at den kører på Flash.

2

Praxis | MyMission - game app er et mobil-læringskoncept, der benytter gamification som motiverende og engagerende element og drivkraft for læring. Appen består af en række missioner, som eleverne løser individuelt eller i grupper, og de opnår derved points.

1

| - et arbejdsredskab for gymnasielærere